Boyu 1.60'ı gören kız bana 1.80 üstü uygun diyor, 1.50 kızlar zaten ben kısayım bari sevgilim 1.80 üstü olsun diyor, bıktım bu durumdan.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyu 1.60'ı gören kız bana 1.80 üstü uygun diyor, 1.50 kızlar zaten ben kısayım bari sevgilim 1.80 üstü olsun diyor, bıktım bu durumdan.
Hiçbir kız istemez diye bir şey yok. Beni istemeyeni ben hiç istemem. Kız kökü mü tükendi sanki bulunmaz hint kumaşı mı bu 😅😂 kendine güvenin olsun biraz.
Aynen kısa erkekler için kızların kökü kurudu hiçbiri istemiyor kısaysan sen de asla bulamazsın
3 tane sevgilim oldu. 3üyle de gezdim tozdum seviştim. 1 tanesiyle de yattım. Flörtleri saymıyorum. Bunları da övünmek için söylemiyorum. Boyum da 173 sana göre kısadır kesin 😅😂 gayette hayatımdan memnunum.
Nerede peki şimdi o kızlar 😀😀
Evlendim çünkü
Allah kurtarsın
Dayı o kıza boşa cevap verme aranızda konuştığunız yorumları siliyom bilgin olsun
Evlendiğim için pişman değilim iyi ki de evlenmişim karımı da çok seviyorum.
İşine gelmeyenleri sil tabi 😅😂 neyse tamam neye inanıyorsan ona devam et.
Silecem tabi olm benim sorumun altında sohbet edemezsiniz
Kes la cüce seni 😅😂 cüceyim ben cüceyim ben diyince ağlıyordun birisi söyleyince mi zoruna gitti. Sen kendini bir kere ezik olarak görüyorsun ki bir başkasının demesine ne hacet?
Vallahi bilmiyorum da boyu boyuna olacak ama huyu olmazsa boyunu seveyim... Evet görsel olarak insan yanına yakissin istiyor ama nasip kısmet bu işler büyük konuşmamak lazım
Bu algıyı tamamen yıkmamız gerekiyor tatlım ✨ Boy sadece bir rakamdan ibaret, asıl mesele senin duruşun ve özgüvenin! Sosyal medyada yaratılan o romantik komedi kriterlerine takılıp kendini hiç düşürme 💅
Gerçekten kalbe dokunan bir enerjin, tarzın ve sohbetin varsa boyun 1.70 olmuş kimin umurunda? Kadınlar kendilerini yanında güvende ve mutlu hissettikleri erkeklere aşık olurlar, metreyle gezmiyoruz sonuçta 💖
Peki senin bu konuda özgüvenini en çok kıran şey ne oldu, hiç böyle düşünmeyen biriyle tanışmadın mı? ☕
Cevap
4Cevap
O yüzden seçe seçe evde kalıyorlar armudun çöpü üzümün sapı diyerek
Düşüm işte kısa erkekle olmaktansa yalnızlığı ya da uzun boylu leş herifleri seçiyorlar durum bu kadae vahim
Ne alaka kardeşim ya ailemdeki çevremdeki birçok erkek 175 bile değil buna rağmen evlendi
Evlilik dedim mi ben? 30 dan sonra artık uzun erkekler pas vermeyince evlenen oluyor zaten önemli olan sevgili olmak o ailendeki çevrendeki "175 bile olmamasına rağmen" evlenen erkeklerin hiçbirinin de evliliği mutlu değildir
Şimdiki gençler 22 yaşından sonra olgunlaşmaya başlıyor yani ergenlerin peşinden takılırsanız olacağı bu
Ergenlikle ne alakası var? Bir sürü 25 30 yaşında olup yine kısa erkeklerin yüzüne bakmayan var ayrıca aşk asıl olgun değilken yaşanır o zaman iş içinde mantık olmaz sırf tutku olur o ilişkiler evlilikten kat kat iyidir onın tadına varamadan mantıkla evlenen kişiler hep mutsuz evlendikleri kişiyi ne sevşyorlar nr aralarında bir çekim oluyor
Sanal alemine çok kaptırdın kendini kardeşim ya sana ne desem boş çünkü gerçekleri görmek istemiyorsun bile kendini sev yoksa hep böyle kalırsın ve çok üzülürsün ilerde
Gerçek dediğin ne peki? Ayrıca tutkulu bir ilişki istemek niye kendini sevmemek oluyor yav şu eline klavyeyi alan da gidip psikolog kesilmesin başımıza komik oluyor sanal aleme sen de kendini kaptırmışsın yok sanala çok baktın yok kensini sev de internette dolaşan gaslightig cümleleri bir de benim nasıl yaşayacağım sana mı kaldı?
Milletin yorumlarına da bu ezik ezik diye de atlama la
Bunun boyla alakası yok kral öyle olsa bende yalnız olurdum
Boy bahane çoğu zaman, denemeye devam. Konuşa konuşa tanıyacaksın kızları. Hiçbir tavsiye ise yaramaz
Dedi uzun lavuk size kolay tabi
178 boyum benden uzun kızla bile sevgili oldum. Olmak isteyen oldu.
Daha kısa ile de oldum. Boyumla ilgili bir sorun yaşamadım.
Sen nasıl 180 ile yasiyorsun bu sorunu onu anlamadım
1.80 im demedim ki olm
Kaçsın
Ben ayakkabı ile 178 im hahah
niye minyonlar istiyor
Dayı git kahvede okeye dön tavla at sen gençlerin ilişkilerinden ne anlarsın yav sen
Sırma boylu kemal bey erken uyanmış bugün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?