Eski sevgilim son konuşmamızda beni çok sevdiğini falan söylemişti. Ancak adıma icraata gelince tık yok sizce neden?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim son konuşmamızda beni çok sevdiğini falan söylemişti. Ancak adıma icraata gelince tık yok sizce neden?
Cevap
12Cevap
Illakı bı adım atması gerekır adım atamıyor mu atmıyor mu o onemlı. Atamıyorsa sebebını anlatıyormu o onemlı eğer atmıyorsa boş ver gıtsın
Bilmiyorum ki bir yıldır konuşmadık
He ayrıldın yanı birlikteyken sebebini soylemedı mı boş ver o zaman.
Yok birlikte değildir bir yıl evvel mesajlaştık kısa bir süre havadan sudan sonra eski meseleler açıldı falan filan işte sevdiğini falan dedi, geçmiş mevzulardan tartıştık sonra hiç konuşmadık
O zaman soyleyemedım sevıyordum felan mı dedı. Eğer öyle bısey dedıyse çokta inanma şansını da denemıs olabılır boştadır
Yok sevgiliyken de seviyorum diyordu ancak saçma sapan sebeplerle ayrıldı bende beni sevmediğin için öyle yaptın falan dedim o beni hep çok sevdiğini falan söyledi
Tamam sımdı daha çok emın oldum. Aradan zaman gecmıs sevıyordu da nıye dırenmedı o zaman bırakmamak ıcın. Kendı bıraktı dıyorsun bıde boşa düşmüş şansını denemıs
Direnmeyi bırak benden sonra başka kıza evlenme bile teklif etti. Ben bunları hatırlatınca onları sevmediğini falan söyledi.
Ben nıye direneyim. Çocuk direnmiş. Ama benim düşüncem hala aynı. Şansını denemıs madem sevmedı nıye evlenme teklıf etmıs
Sana demedim ona dedim zaten 😅 bende bilmiyorum cevap veremiyor doğru düzgün
Ha tamam. boş ver be köylü kurnazı derler bizde sevıyorsa dırensın sevmiyorsada boşa şansını denemesin
Haklısın
Adım atmış işte hayatına giren çıkanlar olmuş. Hevesi bitsin geri gelir yahu az daha bekle sen 😁
Ahahaha yok be beklemiyorum ama başkasına aşıkta olamıyorum
Seviyorum demek kolay, asıl mesele arkasında durmak. İsteyen erkek bir şekilde adım atar bence.
Dimi ya bazen bende böyle düşünüyorum
Yeteri kadar değil demekki. ya da çok küsmüş
Onun küseceği bir şey yapmadım ki
Evet olabilir
Teşekkürler
Çekindiği bir şey mi var
Bilmiyorum ki söylemedi
İstese de yapamaz sanmıyorum
Hayır
Çünkü sevmiyor
Seviyor gibi hissettirdi 🥲
Seven insan daima yanında olur sensiz yapamaz yani demek seni adam gibi sevmedi
Olabilir
Olabilir değil öyle knk
Öyle adamdan hayır gelmez boş ver
Haklısın
Sen sen ol odun veren degil bencil taraf ol kendini hiç bir zaman ön plandan öteye atma hep sen ön planda ol o zaman değerini kaybetmezsin
Eskiden slk gibiydim ama artık akıllandım kendimden ödün vermiyorum ama yine de onu seviyorum
İyi yapıyorsun ikinci bir hayatın olmayacak çünkü kıymetini bilmek lazım. Kıymet bilmeyenler için heba etmemek lazim
Haklısın sağol
Rica ederim iyi gunler
Ayakları ileri gitmiyordur
Ama neden
İstemediği bişeyler var
Keşke söylese de bilsem
Başka bir kadında olabılır
Hayatına benden sonra girip çıkanlar oldu maalesef
O yüzden boşuna zaman kaybetme
Aktif cinsel hayat var mıydı
Evet
Becermeye devam etmek için duymak istediğin şeyleri söylüyor cinsel dürtüleriyle hareket ediyor
Ben öyle kolay bir kız değilim ama
Merak ettim gizliden çıksam detaylı konuşsak olur mu
Hayır
Nasıl bi tık bekliyorsun napsın
Mesaj atabilir
Yıllardır rahat bırakıyorum zaten
Zaten ayrıyız 🤣
Ahahaha onun gibi bir şey
Nasıl bı icraat yok
Yani beni kazanmak için mesaj bile atmadı
Severler
Aman boş ver
Umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde laflara değil, hareketlere bakmak gerekiyor aşkom 💅 Seni sevdiğini söyleyip hiçbir adım atmıyorsa, o sevgiyi sadece kendi vicdanını rahatlatmak için dile getiriyordur. Erkekler gerçekten istediğinde dağları deler, belirsizlikte bırakmaz.
Belki de konfor alanından çıkmak istemiyor ya da sorumluluk almaktan kaçıyordur 🥺 Sence seni kaybetme korkusunu gerçekten hissediyor mu, yoksa nasıl olsa orada duruyorsun diye rahat mı davranıyor? ✨