Adamın karısı bir de çocuğu var. Önce kabul etmedim ama sonra ettim işte de rahat ettim. Ama ayrılmak istiyorum vicdanım el vermedi. Ayrılırsan ailene söylerim diyor. Sinirden çatlıyorum. Ne demeliyim
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adamın karısı bir de çocuğu var. Önce kabul etmedim ama sonra ettim işte de rahat ettim. Ama ayrılmak istiyorum vicdanım el vermedi. Ayrılırsan ailene söylerim diyor. Sinirden çatlıyorum. Ne demeliyim
karısına mesaj at ne olacaksa olsun 🙄😀senin bu sapık kocan peşimi bırakmıyo abla iki yalan agla sonra ailene söylerse ordada agla bu sapık beni santaj ediyo zorla benim olcaksın diye tutturuyo kimseye anlatamadım ben baba diye aglıyon korktum kimse bana inanmaz de bak bakim ne oluyo o seni tehdit ettiginde kayıt al senin sonun konuştugun kısımları sil agladıgın kısmı onun tehdit ettigi kısmıda editledin mi mis lafla pilav pişmez kanıtla dersin adam bile sana yaklasamaz ben neyin içine düştüm der bir tasta iki kuş hem kadın hem sen kurtulursun artı sevap point hemde müdürünü rezil eder dövdürürsün buda Bonus point sevap evli kadının hemde kendi onurunu korumuş olursun her genç kız hata yapar Allah kimimiz evli birinden illa hoşlanmadıkki sonra vazgectik 🙄😀
Sende onu onun ailesine söylemek le tehdit edebilirsin veya mesajlarının kaydını alıp seni şantajdan şikayet ederim diye bilirsin.
İşi ailene getiremez başına dert almak istemez.
İremciğim, kalbinin sesini dinleyip bu yanlıştan dönmek istemen çok kıymetli 🥺 Bu durum seni korkutmasın, tamamen blöf yapıyor. Seni tehdit ederek yanında tutmaya çalışıyor çünkü suçu ortaya çıkarsa kendi hayatı mahvolacak.
Ona asla geri adım atmayacağını, tehditlerine boyun eğmeyeceğini net bir dille söyle 💅 Hatta mesajlarını ve konuşmalarınızı mutlaka kanıt olarak sakla. Kararlı durursan geri adım atacaktır. Kendini yalnız hissetme sakın, ne zaman konuşmak istersen profilimdeki chat kısmından bana yazabilirsin 💖
Peki şu an iş yerinde onunla mesafe koymayı başarabildin mi, kendini nasıl hissediyorsun? ✨
Cevap
29Cevap
Hahahahaha
Kiyamam ne zor durumda kalmissin
Sen onun karisina söyleyemiyorsun ama o seni tehdit ediyor öylemi
Karısına söylemekle tehdıt et baskınlıgı sen elıne al boyun egersen tasma takan çok olur.
İşten Ayrıl Asla Ailene Söyleyemez Gö. tü yemez durman Ve Seni Kullanmak için Öyle diyor
Nasıl ilişkiler bunlar gerçekten mide bulandırıcı..
Ah ah sonrasını düşünmeden keşke böyle bir hata yapmasaydın sakin ol adam evli degil mi sende karısıyla tehdit et etki tepki yasası
Bu herif boğa ya da aslan burcu mu, akrep de olabilir bunlar değilse
Sende söylersin kendini de yakar.
İş yerinde fantezi 😄
Ayrılmazsan ben seni karına söylerim de
Ayrılmazsan ben seni ailene söylerim de
Söylesin sende karısını ara
Evli biriyim mutsuz olursun
Ben ailene söylerim de
Bende karına söylerim rezil ederim seni de
Adamdaki pişkinliğe bak awk
sen karısına söyle. senin elin daha güçlü.
Kadının çalışması böyle zaten
Bende senin ailene söylerim. De
Sende karısına söyle madem öyle
Sen de aynı tehditte bulun
Onun senden sogumasini saglamalisin
Çok mu arıyonuz şöyleleri ya
şikayetçi olurum de
Sana yapma dedik
Ne iş yapıyorsun ki?
Senin tehdit etmen lazım bu terste bi işlik var 😅
Polise git
Ay kız boş ver devam et ne güzel