0'dan birisiyle tanışıyorsunuz. Bir anda sohbet inanılmaz iyi akıyor. Birkaç dakika içinde sanki saatler geçmiş, uykular kaçmış ekrana gülümseyerek konuşuyorsunuz sadece. Böyle bir tanışma mümkün mü?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 0'dan birisiyle tanışıyorsunuz. Bir anda sohbet inanılmaz iyi akıyor. Birkaç dakika içinde sanki saatler geçmiş, uykular kaçmış ekrana gülümseyerek konuşuyorsunuz sadece. Böyle bir tanışma mümkün mü?
Mümkün tabii ki bazen bir huy seni etkiler bazen bi aliskanlik, bazen ses tonu, gülüsündeki o heyecan verici tonlar, daha neler neler.. her şey mümkün bu dünyada
İnşallah davadaşım 🐺🤘
Kim ugrasicak
Ben uğraşırım
Hayirlisi
Nasip ve mukadderat.
Onada gayret lazım
O kolay, korkum korkaklarla yola çıkmak
Korkaksa sen cesaret ver
Mutluluktan kaçılmayacağını gösteririm
Geri siliyorum kimseyi takip etmiyorum yanlis anlama
Bir süredir denk geliyorum, düşüncelerini paylaşımlarını genel olarak beğeniyorum iki oldu ama bu :) iletişime kapalı olmamalı insan
Kontak kurmak istemiyorum kimseyle soru cevapta denk gelirsem, bende o yuzden yazdim zaten
Teşekkürler :) o düşünce bende de vardı buraya ilk geldiğim de. insanlara bazı konularda destek ola ola değişti
Gittim geldim hala ayni burasi bos
Burası hep öyle. Bir virajım kaldı, o virajı da dönünce silicem bende. Dolu insanlar var ama burada nadirde olsa.
Dondur ya geri geliyo insan
Ben belirli zaman ve dönemler de geliyorum. Sosyal olarak 0ı gördüğüm zaman kafa dağıtmaca :) bu sefer temelli gidicem umarım... Aynısı senin içinde geçerli bence :)
Evet😂
En güzeli doğrusu dışarı da sağlıklı bir sosyal çevre geliştirmek buralar boş gerçekten :)
Böyle bir tanışma kesinlikle mümkün ✨ O anki enerji, frekans uyumu ve ruh ikizi hissi birleşince zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan. Bazen yıllardır tanıdığın biriyle yakalayamadığın o büyülü iletişimi, hiç tanımadığın biriyle bir anda yakalayabiliyorsun. Ekran karşısında istemsizce gülümsemek de tam olarak bu okyanus gibi akan sohbetin en tatlı kanıtı 💖
Peki senin hayatında şu an böyle uykularını kaçıran, sohbeti su gibi akan biri var mı? ☕
Cevap
2Cevap
mümkün
Evet mümkün sanırım çıktı karşına öyle birisi
İnşallah çıkar be genco :)
İnşallahh 🙂🙂
Olma ihtimali dahilinde.
Çok ilginç olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?