Erkekler neden genelde güzel olmayan kadınlarla evleniyor?
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde kıskanç erkekler tercih ediyor. Sürekli ona odaklı olmak zorunda kalmayıp huzur buldukları için olabilir. Ben özgürüm istediğim yerde takılırım, istediğim kıyafeti giyinirim düşüncesinde olan güzel bir kadın ile huzur bulamazsın. İstediği kadar güzel olsun onunla evlenilmez. Kıskançlık gibi bir duygusu olmayan erkekler genelde öyle kızlarla evleniyor
Güzellik geçici, huzur ve karakter kalıcıdır. Erkek evlilikte sürekli estetik bir obje değil, kafa dengi, hayatı kolaylaştıran, huzur veren ve sırtını yaslayabileceği bir yol arkadaşı arar. Güzellik ilk adımı atar ama evliliği yürüten uyumdur.
bence dış görünüş bir süre sonra ikinci plana düşüyor çünkü evlilikte huzur ve karakter çok daha önemli oluyor. günün sonunda eve geldiğinde kafanı dinleyebileceğin, seni anlayan biriyle olmak her şeyden değerli.
Dış görünüşe çok önem veren insanların genelde içleri güzel olmuyor. Kadınların dış görünüş önemli değil yalanı erkekler için çoğu zaman bir gerçeklik taşıyor
Güzellik kavramı o kadar göreceli ve derin bir şey ki aşkım, dışarıdan baktığımızda sadece yüzeysel bir tablo görüyoruz ✨ Erkekler uzun vadeli bir hayatta sadece bir tabloya bakmak istemiyor; huzur, güven, eğlence ve ruh eşini arıyorlar 💖
Bir kadın dünyadaki en güzel insan olabilir ama enerjisi uyuşmuyorsa o evlilik yürümez. İnan bana, erkekleri asıl bağlayan şey o kadının yanında kendilerini nasıl hissettikleridir 💅 İçsel ışıltı ve özgüven her zaman fiziksel görünüşü gölgede bırakır.
Sence bir ilişkide tutkulu bir güzellik mi yoksa sana evinde hissettiren o sonsuz huzur mu daha önemli? ☕✨
Cevap
40Cevap
ben dışa göre değerlendirmem
güzel olan bakmadığından? baksa da talibi çok beklentileri karşılayamadıklarından?
Kızların beklentilerini mi? Ev araba para pul gibi beklentileri mi
e tabi de sadece bu da değil başka beklentileri de oluyordur illa ki ilgi, biat etme, ev işlerini kitleme zart zurt. kızın güzelliği ve tabi talibi de arttıkça adam çaresizleşiyor maalesef bi daha bu kadar güzeli denk gelmez korkusuna. dünya üzerinde hiç bir erkek yoktur ki kadınlarla ilgili çoğu şeyi korkusundan yapıyor olmasın, jestlerimizin çoğu içimizden geldiğinden değil korkudan, alttan almalar da öyle, sizin sevgi sandığınız çoğu şey korku maalesef, kadından korkmayan erkekler zaten playboy oluyor.
Bu işler de zor yaa, ne bileyim valla
Allah hepimizin gönlüne göre versin ama zor işler snsns
Güzel sevdin mi kaç ülke birden düşmanın oluyor biliyor musun?
O ne demek ya:)
Şöyle oluyor; pek çok erkeğin ilgisi o kadının üstünde oluyor. Rekabet olarak görmüyoruz bunu elbette ama yine de çok sinir bozucu bir durum :) özgüveni düşük olan erkeklerde güzel kadını görünce kaçıyor bu yüzden :)
Çünkü evlilikten kadınsal bir beklentimiz yok
Ne demek o ya
Yani seksüel heyecansal ya da bakınca beğenme gibi falan işte
Onlar olmazsa hisler de olmaz ama?
Çok da fifi zaten evlilikte his yoktur zorunluluklar ve düzen götürür evliliği amaç da aile kurup çocuk yapmaktır
Sırf çocuk için evlenilmez ki his yoksa bir ömrü nasıl geçireceksin o kişiyle. Mantıklı gelmedi düşünceleriniz
Eşek gibi geçireceksin sen evliliği ne sanıyorsun.
His yoksa yürümez o evlilik, hayatta hiçbir şey sevgisiz ve hissiz yürümez sahteliktir o
Yıllardır bu ülkede ön milyonlarca evlilik böyle yürüdü. Gayet de yürür diyecem ama artık yeni nesilde cefa çekme diye bir şey kalmadı zaten onun için de boşanmalar patladı
Ben zannetmiyorum yıllarca falan, katılmadım yorumunuza. Boşanmalar artabilir ona bir şey diyemem oluyor çünkü
Belli ki herşeyi evliliğe saklamışsın. Hayallerin büyük. Hayal kırıklığın da o kadar büyük olacak evlenince
Kontrol etmesi kolay bana bakar benle evlendiğine şükreder diye 😀
Ne anlamda bakar
Beğeni açısından mı
Tamam da güzel olan birisi de bunu düşünebilir
Beğenmese niye evlensin snsnsn
Ya da evlenmek istesin
Kadin demek guzel demek hic bir kadin cirkin degildir
çünkü dış görünüşü güzel olan kadınların kendilerini reddedeceğini düşündüğü için...
Kendi görüşünü genelleştirmişsin burada, öyle bir şey yok yani genele baktığın zaman.
Yanlışın var güzelliği saklayabileni tercih ediyoruz
Kisilik veya karakter ile alakalı veya çekim uyum ile alakalı bir durum
Yok valla ben hayatımda tek kişi olsun o da olabildiğince güzel olsun derim şahsen
Otada konuyor başka birşeyede güzellerle evlwnenlerse var
Demekki senin izlenimlerin öyle ama gerçek çok başka.
O erkekler bratt Pitt mi bizim haberimiz yok saçma sapan konusma 🙄
Çok yakışıklı bir sürü erkek var.
Yakışıklı olan zaten güzelle takılıyor. ayrica ülkede fazla yakışıklı yok atma bir yerlerinden o zaman soruda yakışıklı olanlar niye cirkinlerle takılıyor diye sorsaydin tutupta tipsiz tipsiz erkeklerin niye gotunu kaldiriyorsun kel göbekli adamlar niye güzel kızlarla takilsin
Bana çok denk geliyor yakışıklı erkekler ona istinaden söyledim, var yani aslında
Gönül gözü diye bişey var. Bize çirkin gelen başkasına dünya güzelidir.
Hmmm anlıyorum
Ama bir de göz var izan var derler :)
Zevkler renkler tartışılmaz. Benim eşimide kimse yanıma yakistirmiyordu. Ama bana çok yakışıklı geliyordu.
Allah mutlu etsin, çok güzel ömrünüz olsun birlikte🥹
teşekkür ederim canım 🥰
🌸
Kadınlar neden kötü erkekleri yakışıklı bulurken iyi erkekleri çirkin bulur
Sizin ve bizim kör olduğumuz yerde o kadını seçen erkeğin gözü iyi görüyor ondandır
Güzeller bakmadığı için
Güzele güç yetmiyormuş
Karakterleri güzeldir
Herkesin bakış açısı farklıdır
Sevmiş demek ki 🤔
Geçmişi temizdir diye.
Bazıları yokluktan bazıları karakterden dolayı evlenir.
Başkaları götürmeye tenezzül etmesin diye olabilir
Onlara güzel geldiği icin
İçiyle uyuşuyordur.
Güzel kızlar hamarat olmuyor çünkü
Herkes hak ettiğini sandığı aşkı kabul eder
Çirkin demek hoş değil ya
Güzelin kahrı ve egosu çekilmez.
Seni hiç alakadar etmez amiga
Yoo aksine bence
Aslında tam tersi bu okay
Tam tersi değil gözlemledim ben
Of sizinle mi uğraşacağım bi daha yorum yapmayın sorularıma