Eski sevgilim 43 yaşındaki kadınla aldatmış şimdi öğreniyorum?

Geçen sene atanıp kendi memleketine gitmişti. Daha gitmeden bir kadınla takipleşti ve her ne şanssa gidince aynı bölümde çalışmaya başladılar. Birkaç kez geldi beni ziyarete ama döndüğünde hep kavga ayrılıyorduk 2 ay sonra geri yazıyor, arıyordu beni. O kadın da sürekli her şeyini story atıyor, tuvalete gitse bile her gün ne atacak diye baktım, date'e çıkıyorum diye bile atan arsız birisi. O gün şüphelendim aslında ama yok ya olamaz, sonuçta aralarında 12 yaş var dedim. Ama kadın sürekli dünyanın en mutlusu gibi şeyler atıyordu. En son baktım nöbetlerde bana değişik davranıyor, zarf attım, o kadınla berabersin gibi şeyler söyledim ayrıldım ve engelledim, o da beni engelledi. Bir kez aradı sadece, o da engellediğim gün. Aradan 2 ay geçti, dün bir baktım kadın ayrılık şeyleri atıyor, terk edildim tarzı paylaşımlar, acı gerçek takipten çıkmışlar. Şimdi aldatıldığımı öğrendim ama elim kolum bağlı, bir şey yapmalı mıyım? Yoksa susmalı mı? Acı gerçeği hissediyordum ama yüzleştiğim için ders çalışamıyorum, aralıkta hakimlik sınavım var. Bana bir öneride bulunur musunuz?

Güncellemeler
17 gü
boş ver diyecekler yorum yazmaz mısınız? Demekki boşverememişim ki buralara kadar gelip bir çare aramışım
Eski sevgilim 43 yaşındaki kadınla aldatmış şimdi öğreniyorum?