Bir erkek neden kazandığım paraları senin banka hesabına atayım sende dursun der?

6 gündür konuşuyoruz, beni deli gibi seviyor, çok önem gösteriyor. İleride zirveye çıktığımda yanımda sen ol diyor, sen hayatıma girince hayatım bereketlendi, yeniden küllerimden doğdum diyor. Ne yediğimi içtiğimi sorar, sabah günaydın mesajı ardından arar, bir şeye ihtiyacın var mı falan, ben söylemeden hesabındaki kızları çıkardı, bu kız sayısı da 10'u geçmiyordu zaten. Sonra ne bileyim, dün arkadaşını çağırdı, benimle konuşuyor diye gitmedi. Konuşması bile öyle heyecanlı ki, bayılıyor, ölüp bitiyor bana. Bana sürekli ne seversin, ne alayım falan, telefonum kırıldı, sana yeni bir telefon alacağım diyor, ben kabul etmiyorum diyorum, sen benim geleceğimsin, her şeyin en iyisine layıksın diyor. Bundan önceki sevgilim beni aldatmıştı, şu anki konuştuğum çocuğun çok uzaktan arkadaşıydı, ben karşısında ağladım, bu çocukla öyle tanışmıştık. Bu kadar ilgi veriyor ediyor, asla aldatmam, benim kitabımda yoktur böyle bir şey ama aşırı sevemiyorum onun gibi, zamanla ben de severim diye düşünüyorum ama bilmiyorum, bunun için ne yapmam lazım.
Bir erkek neden kazandığım paraları senin banka hesabına atayım sende dursun der?