Flört süresi ne kadar normal, 1.5 ayda hâlâ belirsizlik ve az ilgi olursa ne yapmalı?

Lütfen okur musunuz, şimdi gerçekten etkilendiğim ve sevgili olmak istediğim biri var ama flörtüz şu an. Ve sürekli akışına bırakalım, yavaşça birbirimizi tanıyalım diyor. 1 buçuk ay oldu konuşalı ortada hiçbir şey yok. Ben hatta birkaç defa tartıştım yeteri kadar ilgi vermediğinden, o da çok çalışıyor anlıyorum ama sonuçta insan gün içinde binlerce kez eline telefonu alır ve iki saniye alır mesaj atmak. Konuşmayı tamamen bitirmek istedim bir kere ama sonra sakinleşelim ikimiz de çok gerginiz deyip biraz bekledik ve aşırı nadir konuşuyoruz gerçekten normal mi bu? İstiyorum da onunla olmak ama bu yüzden de tamamen kesmek de istiyorum çünkü o da istediğini söylüyor gerçekten.
Flört süresi ne kadar normal, 1.5 ayda hâlâ belirsizlik ve az ilgi olursa ne yapmalı?