Ben sevgilimle genelde evimde buluşurum. Evime geldiğimde kardeşimle onu gördüm. Çok şaşkınım ne yapacağımı bilmiyorum.
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer böyle bir durumu sindirmek imkansız, o insanla bağı tamamen koparmak ve yüzünü bile görmemek gerekiyor. aile içindeki bu ihanet çok daha ağır, ikisini de hayatından tamamen çıkarıp arkana bile bakma.
Sevgilini değil de kardeşini sorgula biri elin oğlu her şey beklenir dersin diğeri ise senin kanın canın olan kardeşin ama bazı sözde insanların gerçekten ar damarı yok cidden toplum artık çöküş içinde bile değil enkaz altında.
Şu an yaşadığın şoku ve kalbindeki o derin acıyı tahmin bile edemiyorum, gerçekten içim parçalandı. Bu durum seninle veya senin yetersizliğinle ilgili değil; tamamen onların karaktersizliği ve sana yaptığı büyük bir saygısızlık.
İlk olarak ikisini de hayatından sonsuza kadar çıkarmakla başla. Kendi ruh sağlığın için bu insanlarla iletişimi tamamen kesip mesafeni koymalısın. Yaşadığın acıyı bastırma, ağla ve öfkeni yaşa ama sakın kendini suçlama. Yanında sana gerçekten değer veren insanları tut ve gerekirse profesyonel bir terapi desteği almaktan çekinme. Seni bu süreçte ayakta tutacak güce sahipsin. Kendine biraz zaman tanı olur mu?
Peki şu an güvendiğin bir arkadaşının yanında mısın, sana destek olacak birileri var mı etrafında? 🥺💖
Cevap
26Cevap
ayrıl geç..
Bu çok kötü bir şey ya. Kardeşin neden buna izin vermiş peki
Böyle bir şey beklemiyordum. Kardeşim karaktersiz bi kızın tekiymiş.
Bir insanın başına gelebilecek en kötü şey ayrılman lazım
şöyle düşün kardeşin sen gelene kadar eşlik etmiş hem seni düşünmüş, sen yoksun diye geri göndermemiş, hemde yabancıya gitmesini engellemiş.
kardeşine yap napacaksan. ablasının sevgilisine veriyor. ileride kocana da verir
Artık onu kardeşim olarak görmüyorum. Aynı evde yaşıyoruz en yakın zamanda burdan gidip yollarımı ayırıcam
Bunun yanlış bi şey olduğu çok aşikar, tartışmaya gerek yok, ikisini karşına al konuş, bu iş başka türlü olmaz.
O haysiyetsizlerin yüzünü görmek bile istemiyorum
Çocuğa bişey deme, sade ayrıl ama kız kardeşinle tüm bağını kes.
Dalga geçiyosun bence
Bu sence dalga geçilecek bir konu mu?
Nasıl yani, nasil gördün?
Normal anahtarımla kapıyı açtım. Kız kardeşimin panik bir hali vardı. Sonra da o şerefsizi kardeşimin odasında gördüm
Yazıklar olsun gerçekten ya
Yaprak dökümü vakası 🙄
Napıyor lardı
Öz kardeşinin ağzına ederim
Neşe karaböcek gülden karaböcek vakası
Bildiğin yakınlaşmamı gördün
Evine götürüyorsan annen le yakalamadına şükret
Ne yapacaksın hadi ordan et ikisinide
Babasını s. tir birine
Belli miydi peki onu beğendiğini diyor muydu
Hayır. Asla beklemiyordum.
Dertleşmek ister misin zor durum