Benden hoşlanıyodu sonra arkadaş ortamım onunla dalga geç şakasına flörtleş hoşlanıyo gibi yap dedi, yaptım sonra çocuk sevindi falan arkadaşlarım geldi sana şaka yaptık falan dedi çocuk çok üzüldü pişman oldum ne yapacağım
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Emin ol sende yaşarsın aynısını insan duyguları ile oynamak kadar rezil bir şey yoktur...
Özür dahi kurtarmaz..
Bir arkadaşıma kızın birisi yapmıştı sonra kız arkadaşımın ayaklarına kapandı arkadaşım kızı reddetti çünkü kız sonradan kaza gecirdi nişanlısı ayrıldı yüzunde ameliyat izleri kaldı.
Bana ne diyosun benim akljma girdiler masjmum yoksa öyle yapmak istemedim
Bence ne yap ne et ya çocukla sevgili olacaksın ya da helallik isteyeceksin
. senin aklın yokmu sana yapılsa ne hissedersin.
Vay aw *. Oynamayın insanların duygularıyla. O çocuğun çektiği acıyı yasadiygi duygu bozuklugu ne olacak. Birde arkadaş grubuyla yapmışlar. Nasıl insan içine çıkacak. Nasıl başkasına güvenecek. Çok güzel dimi guldunuz eglendiniz. O safin ahi tutacak sizi
Ben eğlenmedim ama çocuga çok üzüldüm zaten ozur diledim ama kizgindi ve aglicak gibigdi sonra arkadaşlarjma kizdim onlarda nolcak knk dediler
Ya işte. Ondan sonra düzgün seven erkek bulamıyoruz diyorlar o arkadaşların gibiler. Yazık günah çocuğa. Bu çocuk bir daha gerçekten biri onu sevse bile guvenebilecek mi?
Öbür cebaplara da baktım da masumum filan demişsin. Asıl * sende. Silah mi dayadilar sana. Sen istemesen olmayacakmis. Sende istediğin için olmuş. Ama ilahi adalet de var. Seninle de öyle bir oynarlar kendine gelemezsin
Zaten karma olur inaniyorm o cocugu srvmesem de sevgili olucam ama o beni istemiyor ona yazdım benden uzak durabilir misin yazdı
Yazmaz tabi. Onu dediğine dua et. Hala acimissinda çocuğa yazmışsın birde. Bırakın uzak durun be kardeşim temiz seven insanlardan.
Srviyosa neden istemiyo o zmn ayagına geldik o kdr
Ahhh ne kolay dimi o işler. Düşün aynisina sana yaptılar ama cok iyi yaptınız deyip hemen kucağına mi atlarsin.
Of yaa vicdandan uyuyamıyorm
Eee haketmissin ama
Ne hissediyorsan öyle davran gerekirse özür dile ama mesafe ayarlamak senin elinde..
Bu durum gerçekten çok üzücü olmuş ama hatanı fark edip pişman olman harika bir adım ✨ İnsan bazen arkadaş ortamının büyüsüne kapılıp istemeden karşısındakini kırabiliyor.
Şimdi yapman gereken tek şey gururu bir kenara bırakıp tamamen dürüst olmak 💖 Çocukla yalnızken konuşabileceğin sakin bir ortam yarat. Arkadaşlarının baskısıyla çocukça bir hata yaptığını, onu kırdığın için çok pişman olduğunu açıkça anlat.
Özür dilerken asla bahanelerin arkasına saklanma, hissettiğin vicdan azabını ona hissettir 🥺 Zamana ihtiyacı olabilir, ona baskı yapmadan saygı duy. Sen hiç böyle bir durum yaşadın mı, çocukla tekrar iletişim kurmayı denedin mi? ☕
Cevap
3Cevap
Sizin bu yaptığınızi 5 yaşındaki çocuklar bile yapmaz aile terbiyesi almamış ergenler
Of tatkık vermıceksen bos yapma
Boşu sen yeteri kadar yapmışsin zaten uzak dur çocuktan yeter
Aileniz sizi düzgün yetiştirmemis yazikkk
Zaten beni istemiyo baya nefret etti aşıktı cocuk bi günde sogudu resmen
Ya gercekten seveceksin ya da cocugun gonlunu alacaksin ve o arkadaslari terk et seksi sey seni
Git özür dile
Özür dile
Ayıp etmişsin kanka
İvit
Üzüldü
Ne konuşalım kaan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?