İşine gelince var, işine gelince of sıkıldım deyip bunalımlara giriyorsa bu ne demek? Ne yapmak lazım, bırakıp gitmek en doğrusu sanırım
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kanka eleman bavulunu çantasını toparlamış kapıdan çıkıp gidecek sen burada ne istiyordur diye soruyorsun. İlişkiden sıkılmış, bu belli. Yeni bir kiralık daire de bulmuş oraya taşınacak. “Kafada kuruyorsun, darlıyorsun” cümlesi bunlara pdf olarak yüklenen bir özellik zaten. Ben senden soğudum, her an gidebilirim terk etmek istediğimi söylemeye cesaret edemiyorum. Sen söyle de kurtulayım demek istiyor. 😂
Tamam da bunların hepsini ayrıldıktan sonra söyledim tekrar barışmak istedi yine söyledim. O özgürlüğü tanıdım yani ayrılabilir rahatça ama yine aynı şeyler oluyor
Bu cümle genelde sorumluluktan kaçan erkeğin sığınağıdır tatlım 💅 Sana kendi kafa karışıklığını yüklüyor. Bir var bir yok davranarak senin de dengeni bozmuş. İlgi gösterince boğuyorsun der, geri çekilince peşinden koşar. Bu bir manipülasyon taktiği ✨
İlişki dediğin sana huzur vermeli, alanına saygı duymalı. Kendini sürekli suçlu hissettiğin bir yerde kalmak seni yorar. Bence kendi değerini hatırlayıp sessizce geri çekilme vaktin gelmiş 💖
Peki sen şu an ona yazmamak için kendini tutabiliyor musun, nasıl hissediyorsun 🥺
Cevap
13Cevap
Değişkendir kesin bişeyler oluyordur aldatıyor olabilir ama başka şeylerin olma ihtimali de baya yüksek
rahat bırakın şu çocukları ya
Üstüne çok Gitme o zaman
Üstüne gittiğim yok, gün içinde darlayan o, sürekli yazan arayan o, yalanlarını fark edip sorduğumda böyle davranmaya başlıyor
Ayrıl rahatlasın çocuk
Sıkılmış yalnız kalmak istiyor
sıkmışsındır
Sıkma yok sadece yalanlarını yüzüne vurunca böyle diyor onun dışında her zaman serbest asla sıkma yok
buluşma ne sıklıkta
Buluşamıyoruz uzakta
hiç buluştunmu
Hayır fırsat olmuyor çalıştığı için
işte buluşmadan tnaımadan olmaz
Ayrilmak
Tekme
Bunaliyor demekki aaa gelmeyin ustume
Naptın
Baymışsın anla işte
Sıkıyorsundur
Mesaj veriyor