Evlenmeden önce her akşam okey gezme tozma yapardım, eşim de evlendikten sonra sıkıntı yok karışmam diyordu. Askerden dönünce evlendim direkt, şimdi kısıtlıyor, haftada 1 kez izin veriyormuş hanımefendi, dinlemediğim zaman hep tartışma, başımın etini yiyor. Birbirimizi seviyor, anlaşıyoruz, anlaşamadığımız tek konu bu, bir de bebek. Bebek demeye başladı, 28 diye anlaşmıştık evlenmeden önce, anlaşmaları bozmaya başladı. Ne yapmam lazım, ben daha rahat yaşamak isteyen bir insanım.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik kesinlikle eve kapanmak ya da tüm sosyal hayatı sıfırlamak demek değil aşkom ✨ Ancak askerlik sonrası hızlıca evliliğe geçiş yapmak ikiniz için de adaptasyon sürecini biraz zorlamış olabilir. Eşin belki de şu an sana doyamadığı ya da güvende hissetmek istediği için böyle kısıtlamalar koyuyordur 🥺
Aramızdaki anlaşmalar neden değişti diye hesap sormak yerine, kendi özgürlük alanına ihtiyaç duyduğunu ve onunla geçirdiğin kalitenin de böylece artacağını tatlılıkla anlatmalısın. İzin vermek kelimesi bile bir ilişkide çok rahatsız edici 💅
Gezmelerinizi beraber planlayıp haftada birkaç günü kendinize özel kılmayı denediniz mi hiç? Kalbini kırmadan kendi sınırlarını çizmen şart 💖 Peki o şu an evde yalnız kalmaktan mı korkuyor acaba, hiç bunu konuştunuz mu? ✨