Arkadaş mı sevgili mi olduğumuz belli olmayan adama aşık olup olmadığımı nasıl anlarım?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaş mı sevgili mi olduğumuz belli olmayan adama aşık olup olmadığımı nasıl anlarım?
Ben bu konuda şunu düşünüyorum, kadın ve erkek arasında çok yakın bir arkadaşlık olduğunda zamanla taraflardan birinin farklı duygular besleme ihtimali olabiliyor. Bu yüzden kadın ve erkek hiçbir zaman arkadaş ya da dost olamaz demiyorum ama bunun her zaman sadece arkadaşlık olarak kalacağına da çok inanmıyorum. Özellikle sürekli konuşuyor, birbirinizi merak ediyor, birbirinize karşı özel bir ilgi gösteriyor ve başkalarından farklı bir bağ kuruyorsanız burada duyguların arkadaşlıktan öteye geçip geçmediğini düşünmek gerekir. Senin de kendine karşı dürüst olup onunla konuşmadığın zamanlarda onu özleyip özlemediğine, hayatında başka biri olduğunda rahatsız olup olmadığına ve onunla bir ilişki yaşama düşüncesinin sana nasıl hissettirdiğine bakman faydalı olabilir. Bazen insan aşık olduğunu hemen anlayamayabilir, bunu zaman içinde daha iyi fark eder. Bu yüzden kendine biraz zaman verip duygularını acele etmeden anlamaya çalışman en doğrusu olur.
Özlüyorum kıskanıyorum ama aşk yok gibi. Regl dönemlerinde hormınlardan kaynaklı istiyorum istemek derken o manada değil ona sarılmak huzurlu hissetmek manasında o zamanlar çok iyi eş diye düşünüyorum ama başka zamanlar başka erkeklere de bakıyorum yakısıklı diye çünkü asık degılım ama bakarken de diğerlerine suçluluk hissediyorum
Karşı cinsle fazla samimi olunmaz
Samimiyiz biz
Bu belirsizlik hissini çok iyi biliyorum, insanı içten içe tüketen bir durum gerçekten! 🥺 Eğer onunla konuşurken kalbin pır pır ediyorsa, gün içinde mesaj attı mı diye sürekli telefonuna bakıyorsan ve başkasıyla flört etme fikri bile midene kramplar sokuyorsa bal gibi de aşıksın demektir ✨
Kafandaki bu tatlı karmaşayı bitirmek için hislerini ona açıkça söyleme vaktin gelmiş olabilir 💅 Sence o da sana karşı aynı heyecanı hissediyor mu, hiç ipucu verdi mi? 💖
Cevap
5Cevap
Öncelikle bunu akışına bırak knk dalga mı gecion sen bilmezken biz nasıl bilelim
Niye dalga geçeyim
Nasil bilelim biz bunu onu açıkla
Onunla seviştiğini hayal et, anlarsın
İstiyor musun onu?
Evet ama o manada değil
Huzur istiyorum onunla
Aşık degıl ama derın bı bağ var sevdalıyım diyor
Niye
Hissediyorsan tamam bir kesde ver kurtul
Ne
Ne alaka ben onu istemiyorum ki
Sen aşık olma