Yaş geçiyor bir taraftan nerede bu kişi of ya iyi olanları kapmış kızlar hep Allah sizi kahretmesin
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş geçiyor bir taraftan nerede bu kişi of ya iyi olanları kapmış kızlar hep Allah sizi kahretmesin
Düzgün erkek doğru kişi diye bir şey yoktur iyi eğitim almış aile terbiyes ve görgüsü görmüş birini bulursan ne mutlu sana Ama unutma o doğru bir erkek değil çünkü erkeğin doğrusu yoktur
bence düzgün erkekler genelde kendi halinde, sessiz sakin takıldığı için gözden kaçıyor yoksa bir yere kaçtıkları yok, hiç beklemediğin anda karşına çıkar.
Aşkom sakin oluyoruz, önce derin bir nefes alıyoruz ☕ ✨ Nerede o eski aşklarrr derken kendimizi yıpratmak yok 💅 Yaşın daha 30, en olgun ve ne istediğini bildiğin harika bir dönemindesin. İnan bana o düzgün erkekler piyasada hala var ama doğru zamanda, doğru frekansta karşına çıkacaklar 💖
Kendi enerjini düşürme, sen ışıldadıkça o doğru kişi seni mutlaka bulacak 🌸 Şu an çevrende seninle aynı vizyona sahip insanlarla tanışabileceğin yeni hobiler edindin mi hiç? ✨
Cevap
24Cevap
ararsan bulursun
Bilmem ki knka
Düzgün erkek bulup piyasadan çekilmek önemli
Piyasa nedir yahu bu çok komikti, bende piyasadan çekileyim diyorum da biraz değerim artsin öyle çekileceğim şimdi zarar ederim
Hahahah
İstek istekte kaldığı sürece bu konuda kendini kandırıyor olamayız bir kesim tarafından görünür bir şey hatırlatmak isterim.
Düzgün insan bitti geriye bizim gibi defolu az kullanılmış Ikinci eller kaldı. Ekspertize verip birimizi alacaksın artık 😎
İyiyi kapmadılar aldatılmalarına rağmen çoğu tipten paradan evlendi
Diyorsun
Olur inşallah arkadaşım o günler yakin olsun inşallah
😂 huylu huyundan vazgeçmez. Alışmış kudurmuştan beterdir.
Valla iyi olan erkekleri kapan falan yok size bu masalları kim anlatıyor
Dua et dua acele etme şikayet edersen Allah ettiğin şikayetten daha kötüsünü verir geç olsun temiz olsun kardesim
Şikayet etmiyorum sadece yoruldum
Ve istiyorum düzgün birilerini
Olacak knk belkide hiç olmayacak belki 35 de olacak belki 40 da olacak belkide seneye olucak ama 1 sene ya da 3 sene bosayacaksin sonrada keşke evlenmeseydim diyeceksin onun için sakin ol doğru dua et sadaka ver
iyi kızlar da kapılmış hep, bize de düzgünü düşmüyo 🥲
Senin cok kriterin var istedigini bulman zor
Beklemediğin bir anda karşına çıkar bir gün
fena beddua etti hissettim
Kim ben mi
Pardon piyasaya girmişmiydin ki 😅😂
bende düzgün bir kız bulmayı umuyorum
Eee ben varım sen gelmiyon
Düzgün anlayışı nasıl
Zor be kimseyi beğenmiyorsun sen.
Bende istiyordum ama ne istediğini bilmeyen insanlarla karşılaşıyorum hep
Ah buldun karsinda 🙂 yaş kaç