Neden yakışıklı erkekler ciddi düşünmüyor, yakışıklı olmayanlar evleniyor?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakışıklı erkek uzun yıllar boyunca birçok kadını elde edebilir... Bir tane kadına bağlanıp diğer tüm kadınlardan mahrum kalması için güzel bir sebebe ihtiyacı vardır.
Aile kurmak, çocuk sahibi olmak, aşık olmak, sürekli ilişki, stratejik olarak değerli bir kadın... Gibi gibi...
Ayrıca bu durum bence sadece yakışıklı erkek için geçerli değil. Birçok kadın da bunu yapıyor.
bence ortada büyük bir seçenek havuzu olmasından kaynaklanıyor bu durum, eli yüzü düzgün adam her gün yeni bir teklif ya da ilgi gördüğü için tek bir kişiyle bağlanmak zor geliyor adama, diğerleri ise ellerindekinin kıymetini biliyor.
Neden bu kadar mantıklı geldi bu cevap şu an snsnsns
☺️😌☺️😌😌çok şükür
Çünkü dış görünüşe bakarak, tek kriteri bu olan kadınlar yakışıklı dediğin erkeklerin peşinden çok koştukları için bu erkekler de kendilerini fındık çuvalına düşmüş sincap olarak görüyor.
Güzellik algısı erkek dünyasında maalesef bazen kafa karışıklığı yaratabiliyor ✨ Yakışıklı erkekler seçeneklerinin fazla olduğunu düşündükleri için bağlanmaktan korkup flört aşamasında kalmayı tercih edebiliyorlar. Ama iş evliliğe gelince durum değişiyor 💖
Daha az yakışıklı bulunan erkekler genelde karaktere, güvene ve gerçek bağlara daha çok yatırım yapıyorlar 💅 İlişkide huzur, tipe bakmaktan çok daha önemli. Benim sevgilim de hayatıma o kadar güzel bir güven kattı ki, anlatamam ✨
Sen ilişkilerinde dış görünüşe mi yoksa hissettiğin güvene mi daha çok odaklanıyorsun aşkım? ☕
Cevap
26Cevap
Düzgününü bulduk da evlenmesi kaldı sanki
Düzgün derken?
Allah gönlünüze göre nasip etsin
Yorumdaki kendini yakışıklı sanan erkeklere bak awk klckdkejcjcjkf
Şunların yaptığı yorumları bir kız yapsa anında kaşar olan edilirdi
Tip Tarlabaşı ego özgüven Nişantaşı kxjdksjxjcj
Sanki soruyu soran manken oda orta tipli senin gibi kendinizi bir şey sanmayin
@neolucakbakalim knk hemen kurulmuşsun he ben kendimi bir şey sanmadım egoist yorumda yapmadım bu soruyu soranında bu yönde bir iddiası olmadı sen gelip kendi kendine kurulmuşsun kxkdkskkdjx
Okuduğunu anlama ve yorumlama becerisi çok kıymetli herkese nasip olmuyor birinci elden örnekte sensin nxkxjjehxjd
Sen erkeklere laf atmisin madde bagimlisi
Oda kendi tipine bakmadan yakışıklı arıyor at eşekle cikarmi herkes kendini bilse sorun yoq
@neolucakbakalim aynen krdşm madde bağımlılısı kxjxjsjhx
Sakin ol reis biz yapan kişilere laf attık
Ayrıca varsa absürt bir durum söylerim cinsiyeti olmayan skimde bile değil
Yakışıklı arıyorum dememiş okuma özürlsü birdaha oku soruyu ckkdjsjxdj
Gayet güzel olduğumu düşünüyorum ve gayet beğeniliyorum sizin gibi insanların boş yorumlarına itibar etmiyorum bu arada çok güzelim tarzında bir şey demeden soruyu sormuştum konuyu benim güzelliğime getirmişsiniz o halde daha demin de söylediğim gibi kendimle barışık bir kızım çok da beğeniliyorum benim için önemli olan da bu sizin boş yorumunuz değil @neolucakbakalim
@umutetmeli7 boş ver böyle insanlara cevap vermeye bile değmez ama işte cevap vermek zorunda bırakılıyoruz mecburen
Bu kanıya ve bu soruyu sorma gereğini neye dayanarak düşündünüz ve kimden duydunuz.
Aklınızda asıl bir yere koyamadığınız veya aklınızı kurcalayan nedir?
Bir erkeği hiç erkekten dinlediniz mi?
Onlar önce ki sorunda ki gbi takilip gitmeyi düşünüyorlar evlilik olur elbet vur kaç taktiği uygulayaym diyor
Vur kaç taktiği nr
Ne*
Ekonomik durumlar yüzünden evliliğe uzak çoğu insan. Erkeğin güzeli çirkini olmaz kalitelisi olur. Kaliteli İnsan bulmakta zor bu zamanda
Yakışıklılığımdan tüm kadınlar faydalanabilsin diye evlenmiyorum
Snsnsns
bak kendin bile dedigime geldin demekki neymiş kendi gönlüne göre birini bulmak zormuş
Yakışıklı mıyım, değil miyim, her kadının bakış açısı farklıdır. Ancak gönül ister ki, günün birinde hayatımda bir sevdiceğim olsun. ❤️
Belki de yakışıklı erkekler de istediği kızla henüz karşılaşamamıştır 🚬
Tam tersi berde yakisikli erkek görsem evlendi yakisiki olmayan erkekler bana kız yok diyip evlenemiyid
Yakışıklılar da istiyor genelleme yapmayalım
etrafta ciddiyesiz free seks yapn gencecik kadınlar varken neden eevlenip her gün aynı yemeği yesin
Napsın yakışıklı erkekler sizi mısır sapı gibisiniz
Tamam amca snsnsn
Amcamı tamam teyzem kusura bakma senin yaşını görmedim benden büyüksün saygılar ellerinden öperim
Yaş 35
Diyor siz benden büyüksünüz snsnsn ben ellerinizden öperim asıl snsns
Berhudar ol kızım gözlerinden öperim
Yakışıklı tipine güvenir sözde yakışıksız olanda birdaha bulamam sanır
Öyle bir kural mı var?
Gözlemledim
Gözlemledim ben ama
İstediklerim olmuştur doğrudur snsnsn
Aman boş ver snsnsj
hani nerde evlenemiyoz işte 😅
Sen daha küçücüksün
24 nerde küçük, bizden önceki nesil 20 lerde atıyodu dümene sancağı
Benim için 24 yaş küçük bir yaş
öyle diyosan öyle olsun ablam 🤧
Sağol canım benim☺️
Yakışıklı erkeğin seçeneği çok çünkü
Bana da de bakayım ne olacak 😬😄
Züppe züppe takılıyolarda ondan
Yakışıklı bir erkek olarak ciddi düşünüyorum
Allah gönlünüze göre versin beyefendiii
talibi çok olan kendini ağırdan satar..
Herkes ekmeğinin derdinde amiga
Yakışıklılıgına güveniyorda ondan
Şans belki
Ayip
Surtuyo oeler sldfidkfdişfk
Düşünüyorum ya
Çünkü onlarda değişik bir şans var
Yoo ben düşünüyorum
Senin neyin var yakışıklı istiyon acaba ortasin
Ben yakışıklı istiyorum mu dedim şimdi snsnsn soruyu anlamadan yorum yapmayınız lütfen
Çünkü yapıları öyle
Ben dusunmuyorum hic
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?