Delice sevildiğim ama yasak olan ünlü aşkı mı, zor erkek oynayan bekar sevdiğim mi?

Sevdiğim ve babamdan dolayı kafayı yemiştim derken ünlü birini abim, babam, nişanlım vs. sandım onunla iletişimde olabilirim diye düşünüyordum sonra iletişime geçtik derken ben çok travmatik olaylar yaşadım bu ünlü insana da çok bağlandım ama evlendi sevdiğim bekar ama aklıma takılan soru şu; sevdiğim hâlâ zor erkeği oynuyor diğeri gerçekten hâlâ seviyor ama yasak 🚫 ama gerçekten kimin beni daha çok sevdiğini bildiğim halde sevdiğime dönüş yapıyorum daha kolay olur diye? Cesur değilim elbette sevdim sevdiğimi de beğendim 😊 ama diğer ünlü insan beni öyle seviyor ki; hayalimde bile böyle bir aşk, tutku evrensel olarak bir şeyler yok:)) ama dediğim gibi delice sevildiğim insan bana yasak sevdiğim ise bekar ve kolayıma geliyor ama o da zoru oynuyor işte? Ps: bu ünlü beni görmeye de geldi babamın yazlığına kadar yani sevgisi tamamen gerçek ve gerçekten de risk alıyor beni severken ama zor durumda kalıyor aynı zamanda da?

Delice sevildiğim ama yasak olan ünlü aşkı mı, zor erkek oynayan bekar sevdiğim mi?