Nişanlım 34 yaşında, 1 sene önce 6 yıllık ilişkisi bitmiş ama bana unuttum, bitti gitti diyor. Sizce doğru mudur
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nişanlım 34 yaşında, 1 sene önce 6 yıllık ilişkisi bitmiş ama bana unuttum, bitti gitti diyor. Sizce doğru mudur
KS okadar çok şöyle soru varki "evlendim ama eski sevgilimi bir türlü unutamıyorum diye" sakina bulaşma emin ol 6 yıllık ilişkiden çıkan biri herşeyi yaşamıştır sanada yaşayacak ilk duygular kalmamıştır 😅 erkekler hakkında bir sır vereyim kesin inanmicaksin erkeklerin ilişkilerde dediklerinin yüzde 50 si safkan yalandır heleki eski sevgilisi hakkında konuşuyorsa
Aşkın yaşı da, kalbin iyileşme süresi de kişiden kişiye çok değişir güzelim ✨ Yaşanan 6 yıl dile kolay gibi gelse de, doğru insan karşına çıktığında geçmiş sadece öğretici bir tecrübeye dönüşür.
Eğer nişanlının sana olan ilgisi, sevgisi tam ve geleceğe dair adımlarında netse geçmişe takılıp bu güzel anların tadını kaçırma 💖 İnsanlar gerçekten unutup bambaşka bir tutkuyla yeniden sevebilirler, yeter ki karşılarındaki insan onlara o güveni versin ☕
Peki senin içini tam olarak ne huzursuz ediyor, sana hissettirdiği bir güvensizlik mi var yoksa sadece geçmişin süresi mi kafanı karıştırıyor? 💅
Cevap
6Cevap
6 seneyi 1 yılda unutması çokk zor. Hele de bir erkek için
Kendisine biraz zaman vermeli Birşeyler tamamen bitmeden başka bir şeye başlanmaz
Yav ne sevecek anca bant olursun adam resmeb bosanmis
Öyle mi olur dersin
😀😀mcik yalan soylemis
1 yıl geçti diyor ama unutmamış mıdır sence zaten son zamanlarda çok kavga ediyorduk vs diyor
Sana kor kutuk asiksa dogru demistir ama senle eh isteyse asla unutmamistir
Bilmiyorum ki bana kör kütük aşık olup olmadığını ama bir arkadaşını bana ben onun bu yaştan sonra çok sevebileceğine inanmıyorum gibi bir şey dedi
Yaw zaten cok. asik olup evlenebilenler yok 😀bosver takma fazla
Aşık olanlar zaten genelde birbirleriyle evlenmiyorlar 🤦🏻♀️
Yeni birisiyle karşılaştıysa bitmiştir
yanlıs olabilir
Unuttum bitti demiş zaten sever niye sevmesin
6 yıl için 1 sene çok az değil mi
Buna takılma derim ama sen ne diyorsun
Çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?