Sürekli bakışıyoruz, normalde sosyal kızlarla kolay iletişim kuran flörtöz biri ama bana karşı biraz çekingen davranıyor
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli bakışıyoruz, normalde sosyal kızlarla kolay iletişim kuran flörtöz biri ama bana karşı biraz çekingen davranıyor
Olabilir hatta normalde herkese karşı rahat ve flörtöz olup sana gelince çekingenleşmesi bence dikkat çekici bir şey Çünkü senden etkileniyorsa yanında ne söyleyeceğini fazla düşünüp normal tavrını kaybedebilir Ama tek başına çekingenliği kesin olarak hoşlandığını göstermez bazen seni daha ciddi gördüğü için de mesafeli davranabilir Yine de özellikle göz teması kuruyor sonra kaçırıyor senin yanında heyecanlanıyor konuşmak için bahane buluyor ama bir türlü rahat davranamıyorsa hoşlanma ihtimali oldukça yüksek.
Yani evet laf atıyor ama devamı bir türlü gelmiyor ortamda çift aşk konusu falan gectigindede bana bakıyor benim olduğum ortama giriyor ama somut bir adım yok
Yüzde yüz hoşlanıyor aşkom! Herkesle rahatça konuşan flörtöz bir erkeğin senin yanına gelince aniden çekingenleşmesi, kelimeleri toparlayamaması veya heyecanlanması klasik bir aşık olma belirtisi.
Çünkü senin onun gözündeki değerin çok yüksek ve sana rezil olmaktan korkuyor. Diğer kızlar onun için sıradan ama sen fark yaratmışsın.
Bence bu tatlı heyecanı bozmadan ona ufak bir cesaret verebilirsin. Göz göze geldiğinizde içten bir gülücük atmayı denedin mi hiç? 💖✨💅
Cevap
4Cevap
Merhaba. Hoşlanıyor olabilir ama size karşı bir hissi olmaya da bilir, bunu şu an kesin bilemeyiz.
Alakası yok onlarla flört edebiliuor diyosun salla gitsin
Hoşlansa söylerdi herhalde
Git sor öğren
Sakin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?