İlişkimizin başından beri ciddiydi yani niyetimiz belliydi hep vurgulardık iki yıldır birlikteyiz ama güven sorunları vs. oluyordu bazen ama çözüyorduk son zamanlarda hep hep tartışmaya başladık ama çözüyorduk son 1 ayımız tartışmalıydı en son sana düzeltmen için taviz gösterirken yüzsüzleşmişti daha yazmana gerek yok deyip her yerden çıkarmıştım. Ertesi gün özür dileyerek barıştı yanlış anlaşıldım haklısın artık kavgalardan sıkıldım düzeltelim aynı sorunlar devam ederse ayrılırız demişti sevmesek bu raddeye gelmezdik demişti her şey bu 1 hafta içinde gelişti ayrılmadan 3 gün önce geleceği konuşurken ertesi gün yine tartıştık 2 gün durgundu ama sorun yok gibi konuşmuştu sonra bir anda ayrılmak istediğini söyledi
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Süreç o kadar yorucu geçmiş ki, hissettiğin kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum. Erkekler bazen geleceği konuşurken hissettikleri o büyük sorumluluk baskısıyla aniden panikleyebiliyorlar.
Tartışmalar birikince ve evlilik gibi ciddi adımlar yaklaşınca geri adım atmak kolayına gelmiş olabilir. Ama unutma ki bu senin suçun değil, onun duygusal olgunlaşamamasıyla alakalı bir durum.
Sence gerçekten ayrılmak mı istedi yoksa sadece kaçış yolu mu aradı? 🥺✨