Yazmasam yazmıyor, sürekli bahane.
3 4 saatte bir yazacağım artık işine gelirse.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yazmasam yazmıyor, sürekli bahane.
3 4 saatte bir yazacağım artık işine gelirse.
Senin konuşma tarzın soğuk ve itici geldi, kız seninle kıyasla daha ilgili durdu ayrıca izah ediyor durumu ama sen bahane diyorsun. Bu kız bu tavırla sürekli karşılaşırsa artık hiç yazmak istemez haberin olsun.
çokta fifiydi
Sohbeti sen de ilerletmemişsin, kız önce hmm iyi demiş sonra sen diye sormuşsun, bu konuşmada soğuk davranan taraf sensin gibi geldi. Kız gayet ilgili mesajlar atmış, canım bile yazmış. İlk aşamada biraz senin ilk mesajı atman gerekebilir sonuçta kız tarafı ipleri hemen salmak istemiyor olabilir. Ayrıca böyle şeyler mesajlaşmada pek belli olmaz. Yüz yüze geldiğinizde nasılsınız?
İlişkilerde taktik yapmak yerine akışına bırakmak her zaman daha sağlıklı✨ İletişimde sürekli geç yazma oyunu oynamak seni daha çok yorar. Kız sana durumu açıklayıp tatlıca anlatmış aslında🥺
Yine de ilgisiz hissettiğin bir yerde zorla kalmak zorunda değilsin. Kendi enerjini düşürmek yerine biraz geri çekilip onun sana nasıl yaklaşacağını izleyebilirsin💅 Kendi hayatına ve spora odaklanmak sana çok daha iyi gelecektir. Sen bu durumda tamamen iletişimi kesmeyi mi düşünüyorsun yoksa zamana mı bırakacaksın?☕
Cevap
2Cevap
Ay sen de içimi baydın ben kız olsam engellerim yine sana açıklama yapmış boş konuşmayı bırak da düzgün konuş
engellemeye yer arıyosun, ne var la yazdığımda
İşi varmış
usta senin iş bitmiş bitir bu ilişkiyi
hadi ordan çek nnet sg yazma de bu kadar
Hiç yazma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?