Az ya da çok ilgilendiğiniz birini düşünün koynuna girdiğinde ilginiz bitiyor mu? Ya da size yemek yaptığında, anneniz gibi hastayken başınızda beklediğinde?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az ya da çok ilgilendiğiniz birini düşünün koynuna girdiğinde ilginiz bitiyor mu? Ya da size yemek yaptığında, anneniz gibi hastayken başınızda beklediğinde?
Hayır üstüne artıyor ama tabi niyeti o değilse ayrı
Şey postu gibi eve atmak için buluştuğum buluşmaya elinde kekle gelmiştir ahahahahahah
Ee sizde ondan ilgi almayınca bir daha kimseye kek yapmıyorusunuz kek bekleyenlere oluyor her şey
Gerçekten aşık olan ve niyeti ciddi olan bir erkeğin ilgisi asla koynuna girene kadar sürmez bebeğim ✨ Bu tamamen karşındaki insanın karakteri ve sana duyduğu hislerin derinliğiyle alakalı bir durum 💅
Sen onun yanında hastayken sana çorba yapıyorsa, şefkatle başını bekliyorsa o adam seni sadece bir anlık tutku için değil, hayatının merkezine koyduğu için seviyordur 💖
Sence senin ilişkinde şefkat mi daha ön planda yoksa tutku mu? 🥰
Cevap
16Cevap
Gerçek sevgi ve bağ, tarafların birbirine değer vermesi ve saygısıyla güçlendiği için, fiziksel yakınlıkla azalmaz.
Hepsi için geçerli değil koynuna aldıktan sonra daha çok bağlananlarda var Doğru seçim tercih en önemlisi
Yataktan spnra biter taki tekrar yatmak isteyene kadar
Hayatın genel dengesi şu dur bir taraf çok veriyorsa kaybeder
yani butun caba genellikle oyle oluyor kosuyorsun pesinden herseyi yapiyorsun. ama onunla bisey yasayinca sanki o heves gidiyor taki birdaha libido yukselene kadar
Aynen öyle maalesef. Çünkü o artık ulaşılmış oluyor. Biz erkekler ulaşamadığımızın peşinden koşarız ve ilgimiz artarak devam eder
Karaktere göre değişir. Kimisi el üstünde tutar kimisi de bu ilgiye layık değildir.
erkekten erkeğe degisir ben mesela 1 senelik iliskimizde yatağa girmedik daha
Niye
evlenince biseyler olsun dedi partnerim onu sevdiğim için zorlamiyorum ama öpüşme falan oluyo tabi
Yan yana da mi uyumadiniz
uyuduk öpüştük ama ileriye gitmiyoruz hiç
erkekler soğur seksten sonra bu bende defalarca oldu
E bundan sogumayi erteliyon o zaman diyebilir miyiz 😬🙄
hayir seksin kendisi sogutmuyoki "zamanı" soğutuyo
Dogru, haklisin
eyv kral
Fazla sahiplenip trip atan birine dönüşüyor evlenince o yüzden gerek yok
Gerçek seven az çoğu sok çıkar ohh bitti
Çok üzücü bir durum bu ama maalesef öyle. Haklısın
Koynuna girdiğine dikkat edeceksin
Yanlış erkeğe kendini bırakırsan evet
Öyle maalesef
Sirar sursede nadir
Benim bitmez artar
Ben daha çok baglanirim
Yattiktsn sonra garip bir baglilik hissediyor insan, en azindsn bende oyle oluyor kocammis gibi...
Ama erkeklerde bu soguma seklinde oluyor
Bende de eşim gibi olur işte ama onu isteyince sadece onun için seviyormuş gibi muamele yapıyorlar
Bir kere onu yapinca hep is oraya giidyor cunk7
Hiç yapmadım 😂 biri ile olsun kafasindayim ama muhtemelen bende isterim
Hep o iş değil ama ilk zamanlar biraz fazla olabilir
Yaşin 12 degilse , belli bir zamandan sonra istiyorsun. en azindan yan yana uyumayi, sevismeyi...
Kesinlikle 26 yım şu an hani sırf onun için olsun demiyorum ama istiyorum birini
Seksten sonra azalir
kısmen öyle
Erkeğe göre degisir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?