Merhaba hanımlar 34 yaşındayım, sevgilim 19 olur mu sizce ve ilki oldum? 7 aydır birlikteyiz, iyi de anlaşıyoruz gayet, şuanlık sorun yok, olur mu sizce?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
yok artık aradaki yaş fazlalıgı çok o çıtır sen yaşlı🙄
Eeee ne olmuş yani ne demek yaşlı 34 yaşında ne yaşlısı kafan mı güzel çıtırsa ne olmuş yani
olmaz o iş
Olur neden olmasın bazı istedikten sonra her şekilde olur kız hamile diyorum 1 aylık sen iyimisin
e çüş niye evlenmedin o zaman
7 ayda Sadece 5 kere birlikte olduk 1 aylık hamile kız ve henüz evlilik düşünmüyor o yüzden napicami bilmiyorum ailem duyarsa biterim diyor
adam olsaydın evlenirdin kız bir aylık hamile demekle olmuyor o iş kız aptal olmasaydı keske yarın bi gün tekmeyi basıp gidersin olan kıza ve bebege olucak sana acımıyorum
Yoo evlenmicemi kim söylüyor saçma sapan konuşma kizi seviyorum tabikide ne olursa olsun asla bırakmam o niyetledede degilim
O zaman niye evlenmiyosun 🙄
Kız istemiyor ben değil hazır değilim diyor baskı yaptıkça ağlıyor sızlıyor
o zaman ne diye doguruyo bu kız canım ya🙄derdi ne bunu millet babasız bebege * gözüyle bakıyp
*
Pxxiiiç gözüyle bakıyo biri dedigindede aglamasın p zaman
kardeşim yiyince istemiyo ciddiyete gelince istemiyorum bari cocuk yapsmasaydınıx o bebege üzüldüm
Ben her şekilde kıza bakarım sorun yok üstüne gitmiyorum haliyle ilişkiye bile girmeye korkuyor yanaşıyorum öpüp kokluyorum tam yapicam lütfen dur korkuyorum diyor neden diyorum bilmiyorum diyor kıyamıyorum haliyle yapmıyorum
Doğuracak Zaten pic olacak bir durum yok bunda doğunca mecburen evlenecek olmadı ailesine derim bir şekilde alırım kızı son çare bu olur
insallah kıza sahip çıkarsın 🙄
böylelerin hiç sahip çıktıgını görmedim ama
Çıkarım merak etme daha 19 Luk kız yani bırakacak değilim ve bilerek isteyerek hamile bırakmadım ben onu son ilişkide condom yirtildi içine akti hep korunarak yaptım Mecburen içine akinca ilaçta aldı kullandı yuttu Ella diye ona rağmen kaldı bende anlamadım 😭😭😭
Ben sahip çıkarım ilki oldum kızın bakireligini bana verdi onu o şekilde birakmam ama o beni bırakırsa sıkıntı işte
seni bıraksa baska kıza gitcen yani yazık o cocuga ya umarım baska biri o çocugu evlatlık olarak alır ikinizede güven yok yazık olan cocuga oldu
Beni biraksa bile o çocuğa sahip cikicam her şekilde bakmak istemezse ben bakarım hiç sorun değil anladın mı nede olsa o çocuk Benim
bari kız güzel miydi nereli sen yakısıklımısın😀
Kız İzmirli ben Ankaralı 😄 bişi diyim mi kız ilişkiye girmek istediğim de korkuyor sence neden 😃
hamile ya ondan
Hayır 1 aylık hamile daha karnı bile şişik değil seyimden korkuyor deli 😃😃 ürkek ya kız valla ilk kez denk geliyor görünce kaçıyor ahaha 😄
daha cocuk o çocugun çocugu oluyo saka gibi ama bende merak ediyorum bazen keske diyorum 14 yaşıma gitsem o begendigim yönetici patron yapsa ah ah bazıları çok şanslı 🥺
Ne alaka deli misin nesin kimse geriye gidemiyor maalesef keşke bende geriye gidebilsem diyorum bazen
Kıyamam sana kizz de kaç yaşındasın ki
niye 14 yasında bana o kişinin yapmasını isterdim 🙃
Ahaha ne yapmasını isterdin 😄😄 geriye gitsem çoğu şeyi telafi etmeyi dilerdim çünkü
ne gibi
İlk ilişkiye girdiğim günü geri almak isterdim beni milli eden kızla yani o gün bir şekilde birlikte olmazdım telafi edebilme şansım olsaydi
peki neden kiminle o zaman isterdin
İlk evlenince yapmak isterdim her ne olursa olsun evlenene kadar mastürbasyon ile yapıp evlenince ilk ilişkiye girmeyi dilerdim ama geçen geçti olan oldu 🥺
evet e bu kızla niye o zaman yaptın
istedik çünkü birlik te olmayı oda bende
Peki kız güzel mi zayıf mı senin fizik nasıl
Güzel seksi evet ben ideal uzun boyluyum seyimde oldukça iyi 🤪
iyimiş🙃
19 cm iri kalın sence nasıl 🫣
Vay güzeldir sanırım
Mmm 💋 daha önce gördün mü ya da yaptın mı büyük diye korkuyor kız yanaşmıyor 😭😭😭
Senin profil resmide fena ahaha 😄
O ben degilimki begendigim koydugum bi foto
Doğrudur canım benim 🥰 fenaymis ama 🥵🥵
İlişkilerde yaş farkından ziyade hayat evrelerinin uyuşması çok daha önemli tatlım. Sen hayatını oturtmuş bir kadındın, o ise henüz yetişkinliğin çok başında. Şu an her şey tozpembe gelebilir ama ileride hedefleriniz, beklentileriniz ve olgunluk seviyeleriniz çakışabilir. Onun ilk deneyimi olman da onda sana karşı ekstra bir bağımlılık yaratmış olabilir.
Peki o seninle aynı gelecek hayallerini kurabiliyor mu, hiç bu konuları konuştunuz mu? ✨💖
Evet konuştuk ilki oldum yani kadınım oldu çokta iyi uyum içindeyiz bir bebekte bekliyoruz biraz anı oldu belki ama napalım yapacak bişi yok
Şok oldum desemm! Hayat bazen böyledir işte bebeğim, madem bebek geliyor sana sadece mutluluklar dilemek düşer bana 👶🏻✨💖
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️
sen zaten kendi sorduğun sorunun cevabını vermişsin ne fikir alıyosun boş ver
Cevaplama o zmaan boş ver
Olmuş bile onay beklemen garip inşallah yazık olmaz kıza
Neden yazık olsun kıza kardeşim seviyoruz birbirimizi çocukta bekliyoruz hem dediğine göre hamile yani 1 aylık
bence sıkıntı
Neden 1 aylık hamile 7 aydır birlikteyiz ilki oldum hamile kaldı aldıralim desemde aldırmam benim çocuğum dogurcam illa diyor
Ne zamandır sevgilisiniz
7 aydır birlikteyiz
Hamile kalmış ve bana yeni söylüyor ilaçta aldık ama ilaç fayda etmemiş
Duygusallık yok mu
Biraz var o bana aşırı bağlı ne dersem yapıyor asla hayır demiyor kör kütük aşık olmuş
Aşk değil bence bu oldukça fazla cinsellik var mutluluklar dilerim size
Fazla dediğin bu iliskide 5 kere birlikte olduk 7 ayda nasıl fazla cinsellik oluyor
Yas faza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar