yargılamadan cevaplayın lütfen, ikimiz de kadınız ben 22 o 44 yaşında. Yaşından genç gösteriyor baya güzel bakımlı biri Türk değil. Bu ilişki nasıl olur sizce
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yargılamadan cevaplayın lütfen, ikimiz de kadınız ben 22 o 44 yaşında. Yaşından genç gösteriyor baya güzel bakımlı biri Türk değil. Bu ilişki nasıl olur sizce
Yaş farkı önemsiz gibi durabilir genelde işte "aşkın yaşı yoktur" derler tabiki haklılar fakat 44 yaşındaki birinin ile 22 yaşındaki birinin deneyimleri aynı olmuyor tabiki arada çok büyük yaş farkı var hani 10 yaş bile fazla ama arada ondan daha fazlası var , kimse karışamaz siz mutluysanız anlaşıyorsanız ve ciddiyseniz hicbirşey demeye hakkımız yok tabiki , mutluluklar diliyorum size ☺️
Teşekkürlerr🩷
Ya açıkcası benım saygım var sevgı varsa arada her şey olur ama ben acıkcası kendımdrn Max beş yas büyük bırıyle olurdum çünkü benden hızlı yaslanacak ve ölecek gıbı gelırdı yanı taldır ılahı allah bılır ama psikolojik olarak öyle hissederdim eğer sıız hıssetöeyeveksınız sorun göremiyorum ayrıca bu yorumlardakı iğrenç erkek modellerı ne ya mıdem bulandı araya benı alın bılmem ne iğrenç lezbiyen olmak da çok haklısın..
Güzel yorumun icin tesekkur ederim haklısın
Aşkın yaşı, dili veya milliyeti olduğuna inanmayanlardanım ben ✨
Aranızdaki 22 yaşlık fark ilk bakışta büyük gelebilir ama önemli olan hayat vizyonlarınızın ve beklentilerinizin ne kadar örtüştüğü. O hayatın farklı bir evresinde, sen ise yolun henüz başındasın 🌸
Eğer birbirinize saygı duyuyor, özgür alanlarınıza müdahale etmeden duygusal bir denge kurabiliyorsanız neden sağlıklı olmasın ki? Kadın kadına yaşanan ilişkilerde hislerin derinliği zaten bambaşka oluyor 💖
Yine de kendi hayallerinden ve gençliğinin tadını çıkarmaktan taviz vermediğinden emin olmalısın 💅 Peki onun senin geleceğe dair planlarına yaklaşımı ve enerjisi nasıl, seni gerçekten besliyor mu? ☕
Cevap
17Cevap
Kadın erkekten büyükse çok güzel olur.
Ikimiz de kadiniz ne yapalım 😁
Tamam senden büyük işte kadın sorun olmaz :D
araya bakımlı elit bir 45lik erkek alırsanız sağlıklı yürür. aksi halde makasla elle dille yıpranırsınız :D
O sen mi oluyorsun acaba ahlaksiz herif
ben 46 yım canısı yaştan tutturamadın. erkeksiz sağlıklı olmaz fikrim değişmedi. ne o öyle elle dille amjık sürttürmeyle saçma sapan. içinize fışkıracak penis lazım. siz ıslatmayı yapın adamda saplar doyarsınız.
Lezbiyen kadina erkek ovmek bilemedim dayı ya
sen ablana söyle fikrime katılacaktır.
Ciddi mi düşünüyorsunuz yoksa takılıyor musunuz bu önemli?
Ciddi
Yabanciysa çok iyi olur. Milf çokta güzel olur. İlişki tercihi senin kararın kim ne diyebilir
Merhaba. Biseksüel bir erkek söyleyebilirim ki karşıdaki kişiye göre değişiyor, eğer manipülatif biriyse sıkıntılara yol açabilir. Bu arada kız arkadaşınız lezbiyen mi yoksa biseksüel mi?
Artık prostat ameliyatına gideriz beraber ben pasta alırım sen çiçek al
Araya beni alirsaniz çok iyi olur onun dışında saçma
Onun Müslüman olmasını sağla.
Müslüman degilim
Kes sesini fake
bayılacağım şimdi gram sağlıklı durmuyor
Devam
Anlaşabiliyorsanız olur.
pili erken bitebilir.
Türk değil de ne
Sagliksiz
Buruşuk seviyorsun sen belli