Marketin manavında çalışan erkeği beğendim, nasıl ona kendimi gösterebilirim ve peşimden koştururum?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben olsam peşimden koşturmak için oyun yapmazdım çünkü markette çalıştığı için sana karşı kibar davranması işinin bir parçası da olabilir Önce birkaç gelişinde göz göze gelince gülümserdim sonra kısa bir sohbet açardım mesela ürünlerle ilgili bir şey sorup onun fikrini alırdım Eğer o da sohbeti uzatıyor sana soru soruyor seni görünce kendiliğinden konuşmaya çalışıyorsa ilgisi olabilir Birkaç kez böyle karşılıklı bir yakınlık oluşursa çıkışta kahve içmek ister misin gibi çok basit bir şey söylemek bence daha etkili olur Hem ne düşündüğünü anlarsın hem de sürekli peşinden koşturacak mıyım diye kendini yormazsın.
Ama bende o marketin kasiyeriyim ne gibi konu açabilirim
Manav reyonu flörtleri benim en sevdiğim konu olabilir! 🍓✨
Şimdi stratejimiz çok basit aşko. Her gittiğinde kararsız kız rolü oynayacaksın. Mesela en tatlı çileği veya en olgun avokadoyu ona seçtirebilirsin. "Hangisi daha güzel, hiç anlamıyorum yardımcı olur musun?" diyerek ilk tatlı teması kur.
Gözlerinin içine bakıp gülümsemeyi sakın unutma. Birkaç gün üst üste aynı saatlerde gidip hep ona soru sorarsan zaten merakına yenik düşecektir. 💅💖
Senin Favori meyven hangisi, ilk adımı ne zaman atmayı planlıyorsun peki? ☕✨
Ama bende o marketin kasiyeririm
Aaa olay bambaşka bir boyuta taşındı şu an! Şok olduuuum, mesai flörtü en tatlısıdır aşkom molalarda falan göz süz hemen 🥑✨ (19 kelime)
Denk gelmiyoruz ama
Başka ne gibi soru sorabilirim ki
Manava gidip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?