Beş para etmeyen adamların eşi sevgilisi var, biz bulamıyoruz ağlar mısın güler misin
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sıkıntı depresyon bunalımdan kurtulmak ferahlamak nimetlerin artması için okunan hamd ve kalbin imanla dolması için okunan salavatlar sabah akşam 10 kere okunur Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden yu-va-fi ni-a-me-hü ve yu-ka-fi-u me-zi-de-hu şükran-lil-lah ((( ve sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme teslimen kesira velhamdülillahi rabbil alemin allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi rah-met-il-lah sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ))) amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
😆😆 tam yeri
Ne olduğunu bilmediğim şeyi okumasam daha iyi şimdi çin çağırma duasını atan kişiler bile var biliyon mu
bence tamamen şans işi ya, karakteri beş para etmeyen adamlar o kadar rahat ilişki yürütüyor ki insan hayret ediyor. kafaya takmamak lazım bazen doğru zamanı beklemek gerekiyor.
Hissini o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İnsan bazen etrafına bakıp bu adaletsizliğe gerçekten şaşırıyor. Fakat o beşe para etmeyen adamların yanındaki ilişkilerin çoğu dışarıdan göründüğü gibi pembe bulutlar üzerinde yürümüyor inan bana 💅
Sen kendi değerinin farkında olup standartlarını koruduğun için şu an yalnızsın. Kalitesiz bir ilişki yaşayıp ruhunu yormaktansa, doğru zamanı beklemek en büyük özsaygıdır ✨ İzmir havası gibi ferah tut kalbini, senin enerjine uyan o harika insan hiç beklemediğin anda karşına çıkacak 💖
Peki senin bir ilişkide asla katlanamam dediğin o kırmızı çizgin nedir aşkom? ☕
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Zoruna gitmesin boş ver, beş para etmez insanları seviyorlar işte, sonra beş paralık oluyorlar!
Emin ol onların eşlerı de sevgilileri de kendileri gibi gidip aptal saçma sapan bi insanla hayat kuracağıma hiç olmaması daha iyi emin ol
yaş 30 oldu nerdeyse erko istemiyorum 10000 den fazla erkekle flörtleştim isteseydim bence gene olmazdı bilmiyorum bende bi ugursuzluk var anlamadım gitti hiç bişeyim olmuyo istedigim kadar cabalayayım neden bu dünyaya geldim bilmiyorum 🙃
sizin erkeklerinde derdi zaten cinsellik cekilmez,🙃
Beş para etmedikleri için var zaten.
Beşten fazla para eden erkekler genelde yalnız olurlar
Kadınlar neden beğenmiyor seni sence
Bakirelikleri o kaybedecekler diye
Demek cinsel yaklaşmamak gerekiyor bizim kezbanlara
Cinsel yaklaşmasan da biliyorlar işin sonunu
daha konuşmaya başlamadan niyeti anlıyorlar zaten demek ki başka kriterleri var bu kezbanların
Yanlış yerde arıyorsun
Ooo karşılaştırma yaparsan çok üzülürsün
Adam konuşmayı bilmiyor eşi var gelde cildirma
Benimde çok çirkin olmadığım halde realde sevgilim olmuyor sjsjsjssjjs ama akıl sağlığımı koruyorum
Sevgili zor bulursun bende dahil komple prenses olduk 😆😆
Aaa neden prensesin bakım sen
Çünkü oylelerinin kıymeti biliniyor
Ehline denk gelirsin umarım
Sende beş para etme seninde olmasın
Olsun*
Ben zaten boş bir adamim
O zaman neden yok sevgilin
Çevremde bakire çok çünkü
Sevişmek isteyen bakire bul
Onlar beni bulsun prensesimdir ben
Az dur tüm gün o zaman
Oylelerinin kıymeti biliniyor bizde biliyoruz yoksa
Pek kıymetin bilinmişe benzemiyon
Bilinir zamanla kacmadik ya 😆
Görecezzz
Valla siz bilirsiniz benim kaybettigim bir şey beni beni kaybeden kaybeder. Benim kadar ilgili ve çok seven birini zor bulurlar
Öyledir
biz kız için şekilden şekilde girmez delikanlı adam bosverrr
Anca elini skwrsin
İnan çok şanslısın
Adam daha konuşmayı bilmiyor eşi var
senin on para ettigine seni inandıran ne
Diva
Bütün derdin bumu yani
Ben ağlarım sen gül
ağla çocum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?