Rusya, Letonya, Estonya ya da Balkanlar'dan biriyle evlenmek istiyorum, nasıldır sizce
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rusya, Letonya, Estonya ya da Balkanlar'dan biriyle evlenmek istiyorum, nasıldır sizce
Şu an bir Rus ile evliyim. Yeryüzünde cenneti yaşamak istersen, bir birey olarak gerçekten önemsendiğini hissetmek istersen bir Slav (Rus, Belarus, Ukrayna) kadını ile evlen. Aile kavramına olan inançları çok yüksek ve seni çok para kazandın ya da kazanmadın diye sorgulamazlar. Özel bir günde pırlanta almak yerine kendi ellerinle yaptığın küçük bir şeyi hediye etsen daha mutlu olurlar. Lüks ve pahalı bir restorana yemeğe götürmek yerine kendi ellerinle menemen yapsan önemsendiğini hisseder ve daha mutlu olurlar.
Farklı kültürlerden biriyle hayatı birleştirmek kesinlikle harika bir deneyim olabilir! Bahsettiğin ülkelerin insanları genellikle ilişkilere çok değer veriyor. Ancak kültür farkı, dil engeli ve alışma süreci başta biraz zorlayabilir.
Aşk sınır tanımaz ama sadece ülkeye göre değil, kalbinin uyuştuğu kişiye göre karar vermen en doğrusu olur ✨
Peki seni özellikle bu ülkelerin kültürüne çeken şey nedir, daha önce oralardan biriyle flört etme şansın oldu mu? 💖
Cevap
0Cevap
ruslar kendilerine bakarlar ama evleri pistir yemek bilmezler diğerlerini bilmiyorum
Sen önce talibi bul gerisini düşünürüz slavlar kaliteye paraya önem verir ama iyidirler sahiplenirler
Baba tarafım türk babaannem tarafından yahudi kökenliyim müslümanlar ama isterlermi bilmem ruslar flaan
Ben İngilizcem kötü diye zorlanıyorum anlaşmakta ama bence iyi olabilir daha az masraflı sevdikten sonra gerisi önemsiz
Onlar sıcak denizlere inmek isterken sen niye tam tersine gidiyorsun
Ne alaka coğrafyayla ya kdkkd
İyiydi ama jdbdhd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?