Erkek arkadaşım arkadaşlarıyla olduğunu haber veriyor, yazıyor ama bazen 3-4 saatte dönüyor. Yani sizce bu normal bir saat aralığı mı? Darlamak da istemiyorum, ona alan tanımak istiyorum ama bilemiyorum. Sizce?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani bir ortamda iken olabilme ihtimali yüksek mesela kahve kültürü oyun kültürü ama normal sohbet ederken arkadaşlarıyla yazmıyorsa okadar saat sıkıntı tabi sohbet aralarında yazabilir
İlişkilerde alan tanımak harika bir olgunluk örneği aslında ✨ Ama arkadaşlarıyla vakit geçirirken haber veriyor olması bile senin hislerine değer verdiğini gösteriyor 💖
Yine de 3-4 saatlik sessizlikler seni huzursuz ediyorsa, bunu tatlı bir dille ifade edebilirsin. Kendini kısıtlanmış hissetmeden, sadece ilgisini özlediğini bilsin yeter. İletişim kurarken dengeyi bulmak en güzeli ☕
Peki o arkadaşlarıyla değilken mesajlaşma trafiğiniz nasıl oluyor, sana olan ilgisi gün içinde değişiyor mu 💅
Söyledim ama değişen bir şey olmuyor
Oyyy kıyamam sana ya, söylenmesine rağmen değişmiyorsa burada biraz durup düşünmek lazım tatlım 🥺 Seni anlamak istemiyor gibi 💔
Cevap
4Cevap
Normal olabilir ama yine de soğurum ya
Ya ergenler gibi konuşmanın devamlı anlamı yok arkadaşlarıyla vakit geçirsin diyorum ama işte normal mi değil mi anlayamıyorum
Ergenlikle alakası yok bu da bi çeşit manipülasyon bana göre. Gün içinde sürekli o aralıklarla mesaj atacaksa ne anlamı var yani. Alan tanımak böyle bişey değil. Senin merak ettiğim kadar o seni merak etmiyo merak duygusu yoksa ilgide sevgide yoktur bu kadar basit
Dün tam 5 saat sonra yazdı ve artık bıktım yoruldum ilişkinin başından beri aynı konu. Anlattım anlattım anlamıyor
En sonunda bitirdim ona bile cevap vermedi
eger çalısıyosa normal 🙃
Çok normal değil mesai dışındaysa
Çok az
Ne gibi
İlgi zayıf
Normal değil.
cokmu asıksın ona?
Ne alaka şimdi
yanıtla ama
Çok aşıksam nolcak değilsem nolcak
boş ver
Aldatıyor bence
Öyle bi durum yok aradığımda görüntülü de açıyor zaten ortamını biliyorum
Yok kendi ailesinin dükkanında zaten ama. Bu kadar saat yazmamasına da sinir oluyorum ama ortama dalıyor işte normali nedir bunun bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?