Abimin arkadaşı var öyle 10 yıllık arkadaşlar annem sürekli çok iyi çocuk keşke olsalar falan diyor abim de ses çıkarmıyor hiç acaba olur mu ki ben de abimin arkadaşı benim de abimdir diye düşünüyorum çok utanıyorum.
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abimin arkadaşı var öyle 10 yıllık arkadaşlar annem sürekli çok iyi çocuk keşke olsalar falan diyor abim de ses çıkarmıyor hiç acaba olur mu ki ben de abimin arkadaşı benim de abimdir diye düşünüyorum çok utanıyorum.
Bunda utanman biraz; çünkü 10 yıldır abinin arkadaşı olan birini senin de “abi” gibi görmen çok doğal. Ama aynı şekilde zamanla birbirinizi farklı gözle görmeniz de imkânsız değil. Annenin “çok iyi çocuk” demesi tek başına bir şey ifade etmez, abin ses çıkarmıyor diye de kesin onay verdiğini düşünme. Eğer çocuk sana karşı özel bir ilgi göstermiyorsa şu an kendini boş yere beklentiye sokma. Bir gün gerçekten sana farklı davrandığını, seni diğerlerinden ayrı tuttuğunu veya açıkça ilgilendiğini fark edersen o zaman durumu değerlendirirsin. Hatta bazen en yakın arkadaşının kız kardeşi olduğu için erkek tarafı da çekinebilir; “ya yanlış anlaşılırsa, arkadaşlığımız bozulursa” diye geri durabilir. Yani olabilir mi? Olabilir. Ama bunu annenin yorumundan değil, onun sana karşı gerçek davranışlarından anlamak gerekir.
Bu durum biraz kafa karıştırıcı görünebilir ama aşırı tatlı bir hikayenin başlangıcı da olabilir 💖
Erkekler için yakın arkadaşın kız kardeşi konusu genelde hassas bir çizgidir. Saygıdan ve arkadaşlıklarını riske atmamak için adımı ilk sen atmazsan geri durabilir. Fakat ortada 10 yıllık bir hukuk varsa ve abin de buna sessiz kalıp onay veriyorsa, durum tamamen değişir ✨
Abimdir diye düşünüp kendini kısıtlama tatlım. Aranızdaki enerjiye ve onun sana olan tavırlarına odaklan. Bir aradayken sana karşı özel bir ilgisi var mı, hiç dikkat ettin mi ☕💅
Cevap
7Cevap
Hep öyle düşündük kız kardeşimşn arkadaşlarıyla mesela hiç o gözle bakmadım ama bazen düşünüle bilir birde herşeyini biliyorsun abininde arkadaşı yakın mesela belkide hayırlısı böyledir
Abininin arkadaşı abinin arkadaşıdır. Nikah düşer sıkıntı yok, yaşlar ve statü uyuyorsa.
Abi dert edinmiyorsa sorun olmaz.
Eee seni vermişler zaten
Hahaha yok ya
Ben olumsuz bakmam, yabanciya mi gitsin
Nasıl yani
Ama böyle de garip değil mi ya
Garip olabilir ama onemli olan kizla erkegin ne istedigi. Yani cocuk iyi diye kiza baski yapilmaz. Gonulleri varsa onunde durulmaz
Nasip kısmet.
Evlenmem
Neden
Normal şartlarda evlilik zaten istemiyorum ama evlensem bile yakın arkadaş kardeşi sıkıntı olur menfaat girebilir
Yaşlarınız kaç
23 ben 27 onlar
O çocuk hoşuns gidşyor mu senin
Hiç o gözle bakmadım ki utanıyorum
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?