Eşimle boşanıyoruz ve bunu nasıl atlatırım bilmiyorum, bu günler geçecek mi
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimle boşanıyoruz ve bunu nasıl atlatırım bilmiyorum, bu günler geçecek mi
Boşanma süreci insanın alıştığı hayatın bir anda değişmesi gibi geliyor, bu yüzden şu an çok zorlanman şaşırtıcı değil. Bir gün iyi olup ertesi gün yeniden üzülmen de normal; iyileşme düz bir çizgi halinde ilerlemiyor. Bu günler geçecek ama kendini “hemen toparlanmalıyım” diye zorlamaman gerekiyor. Özellikle ortak anılar, ev, alışkanlıklar ve gelecek planları varken sadece kişiyi değil, kurduğun hayatı da kaybediyorsun. Şimdilik büyük kararları duyguların en yoğun olduğu anlarda vermemeye, mümkün olduğunca düzenli uyumaya, yemek yemeye ve güvendiğin insanlarla konuşmaya çalış. İçinde sürekli “ben artık nasıl yaşayacağım?” düşüncesi dönüyorsa, bunu tek başına taşımak zorunda değilsin. Boşanmak bir hayatın bittiği anlamına gelmiyor; sadece alıştığın hayatın değiştiği anlamına geliyor. Zaman geçtikçe bugün taşıması imkânsız görünen şeylerin ağırlığı gerçekten azalıyor.
Bazen hayat yolunda vedalar da en az başlangıçlar kadar doğal olabiliyor 🥺 Şu an kalbindeki o ağır yükü ve belirsizlik hissini çok iyi anlıyorum ama inan bana, zamanla o fırtına dinecek.
Günün sonunda kendi içindeki gücü keşfedeceksin ✨ Şimdi biraz durup nefes alma, kendine şefkat gösterme zamanı. Bu bir son değil, senin için yepyeni bir sayfanın başlangıcı 💖
Sen bu süreçte en çok ne yaparken zihnini rahatlatabiliyorsun, biraz anlatsana bana? ☕
Cevap
10Cevap
Geçer ama sabretmekisin güçlü durmasın neden ayrılıyoraunız ayrılık mı korkutuyor yoksa boşancam ama yaşadıklarımı nasıl atlatacağım korkusu mu var
Evimi özlüyorum
İnan bana hayatta her şey geçiyor daha çok yeni bir şey olduğu için böyle hissediyorsun ama zaman geçtikçe alışırsın
Evimi duzenimi özlüyorum
Yeni bir hayatın olacak çok mutlu olacağın ve bu mutluluğu bulman için bunun bitmesi gerekiyor ve bitiyor böyle düşün
Geçecek elbette. Eğer çocuk yoksa kendine ver ilgini. Hobiler edin çevre edin dahası iş bul :)
hep ayni erkek sıkar zaten bardagin dolu tarafindan bakmak lazim
Ohooo neler neler geçmiyor ki? İnsan kendi anasının babasının bile öldüğünü unutuyor
Bnde 10 ay evli kalıp boşandım bu süreci çok kolay atlattım
1 yil sonra bambaska biri olacaksin. Cocuk yoksa rahat olur
Biz boşandık 2 3 gün oluyor
hic uzulme bosverrr sen daha degerlisin
Geçer zamana bırakman lazım
Gecer merak etme huzura erersin
Zamanla atlatırsınız geçmiş olsun
Ne zamandır evlsiiniz
2 yıldır
Neden ayrılıyorsunuz
Maddi durumlar kumar ve yasaklı madde bagimliligi
Yaşlarınız kaç ki