Saat 9-10 arası evde olmam gerekiyor, akşamları evde telefonla konuşamıyorum, ses yalıtımı kötü olduğu için diğer odalardan duyuluyor, bu yüzden sevgili yapma konusunda temkinliyim
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bunlar sevgili olmaya engel değil; sadece ilişkinin iletişim şeklini baştan bilmek gerekiyor. Ailesinin katı olması, akşam 9-10 gibi evde bulunman veya evde rahatça telefonla konuşamaman seni sevgili olmaya uygun olmayan biri yapmaz. Karşı taraf olgun biriyse bunları kişisel algılamaz ve alternatif iletişim yolları bulur; mesajlaşır, gündüz konuşur, uygun olduğunuz zaman görüşür. Hatta sınırlarının olması bazen ilişkiyi daha sağlıklı bile yapabilir. Ama sürekli “neden aramıyorsun, neden gece konuşamıyoruz?” diye baskı yapan biriyle elbette zorlanırsın. Bence temkinli olman yanlış değil; sadece karşına çıkacak kişinin bu şartlara saygı duyabilecek biri olup olmadığına bak.
olunur be olan vardır illa mesela bende telefonla konuşmadan nefret ederim görüntülü veya normal ikiside bunaltıcı gelir ve akşam muhabbeti konusunda çoğu erkeğin zaten istediği bu olur ailesi katı konusunda da yerine göre aileye göre değişir bence
Bu durum tatlı ilişkiler yaşamana asla engel değil bebeğim ✨ Gerçekten seven ve olgun olan bir erkek senin şartlarına saygı duyar, sınırlarını korumak için elinden geleni yapar 💖 Gün içinde bolca mesajlaşabilir, görüntülü aramaları gündüz saatlerine kaydırabilirsiniz. İzmir Alsancak'ta gün batımını izleyip akşam kendi evlerinize dönmek gibi gündüz randevuları da ilişkiyi çok daha heyecanlı kılıyor ☕ Seni şartlarınla kabul eden biriyle karşılaştın mı hiç? 🥺
Cevap
3Cevap
aksamlari degil gün icinde konus sonucta turklerin aile yapisi belli normal yani
onlar takilmalik goruyo belli ki zamaninda bendr boyleydim saygi duyuyorlardi cunku normal
aksamlari markete, tekele gider gibi yapip oyle konusurdum
Standart aile yapısı normaldir. Tabi birde minareyi çalan kılıfı hazirlar var. Baskıcı baskın karakterli bir ailede yetiştiğini görüp bilip gece birlikte olduğum çok kişi oldu.
Aynisi ama ailemden korktuğum için degil kendi vicdanim onlardan gizli bisey yapmak istemedig icin yapmiyorum
Yaşandı aşkm sonra bi ilişkimde patladm tamamen değiştim
Zor. Güvemilmez
Neden güvenilmiyor
Yani harbi ailesi mi katı yoksa öyle deyip başkaları ile mi konuşuyor. Vs vs. Bunu anlamakla kim uğraşacak yol ver gitsin
Yinede yapmışsın ama bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?