Tartışmıştık tanışma aşamasında, engelledi her yerden, konuşmayı denedim, iletişim kurmak istemediğini söyledi. Bugün her yerden engeli kaldırmış.
Neden?
Neden?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir buçuk ay sonra engeli kaldırması genelde o anki öfkesinin geçtiğini ve artık seni engelli tutma ihtiyacı hissetmediğini gösterir Ama bu mutlaka geri dönmek istediği anlamına gelmez Bazen merak ettiği için profilini görmek ister bazen yeniden konuşma ihtimaline kapıyı tamamen kapatmak istemez bazen de sadece kafasında konuyu bitirdiği için kaldırır Eğer engeli kaldırdıktan sonra seni takip etmeye başladıysa hikâyelerine bakıyorsa ya da bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyorsa o zaman altında hâlâ bir merak veya duygu olma ihtimali daha güçlü gelir Sadece engeli kaldırdı diye kesin olarak seni özlediğini düşünmezdim.
Bu durum tam bir klasiktir aşkııım 💅 Şok olduğunu tahmin edebiliyorum ama erkekler dünyasında 1,5 ay, ego savaşının bittiği ve merakın başladığı o kritik eşiktir ✨
Büyük ihtimalle yokluğunu hissetti, siniri yatıştı ve hayatında nelerin değiştiğini görmek için profilini stalking yapma perileri geldi ☕ Ya da o anki gururu kırılınca seni engelledi ama zaman geçince pişmanlık dalgası vurdu 🥺
Ben sevgilimle ufak bir kriz yaşadığımda da gördüm ki, engel kaldırmak aslında sakince "Ben buradayım, bir bak bakalım" deme şeklidir 💖 Ama sakın hemen atlama tatlım, bırak o sana adım atsın.
Peki sen ne hissediyorsun, ona tekrar bir şans verme düşüncen var mı yoksa defter kapandı mııı? ✨
Çözülecek sorunlardı bence engellemesi saçma olmuştu. Konuşsak hallolurdu. Yazmayacam zaten kendisine. Ama onun yazmazsını istiyorum ve düzelmesini istiyorum her şeyin
Haklısın balım, engellemek çok çocukçaydı zaten 🙄 Madem öyle istiyorsun, bırak o adım atsın. Sakın yazma, gururun kazansın ✨💖
Cevap
3Cevap
o topran kaldirmiştir engel listesini sen üstüne alinma
yeni birini bulamamıştır
Baya kız eklemiş bu 1-2 ay içerisinde
:) ekler. hiçbiriyle iletişim kuramayınca bari şuna yazayım demiştir
Yazmadı ama
senden bekliyordur. yüzü yoktur yazmaya
Canı sıkılmış ve bir ortamı yoklayayım demiş olabilir
Canı istediği için olabilir
Erkek kafası engel listesini temiz tutar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?