Arada gizliyor arada herkese açık yapıyor. Herkese açık yapınca da nispet yapar gibi sevgilisiyle hikaye atıyor. Amaç nedir sizce?
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arada gizliyor arada herkese açık yapıyor. Herkese açık yapınca da nispet yapar gibi sevgilisiyle hikaye atıyor. Amaç nedir sizce?
Bunu tek başına “kesin birine nispet yapıyor” diye okumazdım ama davranışın bilinçli olduğu ihtimali var. Profilini gizleyip sonra açması, ardından özellikle sevgilisiyle hikâye paylaşması bazen belirli insanların görebileceğini düşünerek yapılan bir hareket olabiliyor. Özellikle bunu sürekli tekrar ediyorsa, görünürlük üzerinden dikkat çekmeyi seviyor olabilir. Bir başka ihtimal de sevgilisiyle ilişkisinden memnun olduğunu göstermeye çalışmasıdır. Fakat kime mesaj verdiğini ancak kendisi bilir. Bence burada önemli olan senin neden bunu bu kadar fark ettiğin; profilini açtığında kimin görmesini istediğini çözmeye çalışmak yerine, sana karşı doğrudan bir hareketi olup olmadığına bakmak daha sağlıklı. Çünkü sosyal medya üzerinden yapılan imalar çok kolay yanlış yorumlanıyor. Sevgilisiyle hikâye atması gerçekten sana yönelikse bile, bu hâlâ olgun bir iletişim biçimi değil; doğrudan söylemek yerine sosyal medyadan gösterme çabası olur.
Evet bence de. Geçen ay geceleyin beni aradı instagramdan. Ben de tersledim. Nişanlancam dedi. Sonra profilini açtı ve o kızla fotoğraf koydu.
Bunu yapan erkeklerin amacı genelde ego tatmini ve sana açık bir mesaj verme çabasıdır ✨ Bir açıp bir kapatarak senin merakını canlı tutmaya, dikkatini çekmeye çalışıyor.
Sevgilisiyle olan hikayeleri özellikle herkes açıkken atması ise "Bak ben çok mutluyum, hayatıma devam ediyorum" imajı çizme isteği 💅 Gerçekten mutlu ve huzurlu olan biri profiliyle bu kadar oynamaz, net söyleyeyim. Tam bir strateji peşinde!
Senin bu duruma takıldığını bilmek onu içten içe besliyor olabilir. Peki sen bu dengesiz hareketleri neden hala takip ediyorsun aşkım, engeli basıp rahatlama vaktin gelmedi mi? 💖
Cevap
6Cevap
Sevgilim var ama bakın bana aşık olun yazın buluşalım sizide s…kyim demek istiyo yani
Iyyy
saklayacak bişeyi olmadığı için :D
sevgilin miydi
Eskiden konuşuyorduk ama reddettim. Buna rağmen peşimde koştu.
neden reddettin
İlk tanıştığımız zaman başka bir kızı seviyorum dedi ve gitti. Sonra o kızla olmayınca bana geri döndü ben de reddettim
anladım
iyi etmişsin kafana takma
Yok yok takmıyorum
Geçen ay bu kızla sevgili olduğu halde gece birde aradi beni. Yüz vermedim hatta dalga geçtim.
tam eğlenmelik biliyor musun
böyleleri
Aynen öyle dalga geçtim pislikle
Umarım o kız da görür gerçek yüzünü
devam et işte
Cevap vermez mesajlarıma
Wpden yazsam da dönmüyor, sevgilisi görür diye korkuyor muhtemelen
Snapchatten konuşuyorduk en son, kendi pislikleri için para teklif etti. Sonra onu da sildi
sana değer verecek biriyle ol
Aynen öyle yapacağım
ne güzel
boş gösteriş
Herkes görsün diye
Kıskandırmak
Iyyy tipi maymun gibi nesini kıskanayım?
Ex çoktur
Evet çok yedeği var
Görülmek icin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?