on dakikadır bir şey yazmamış sevgilim, bekleyeyim mi yoksa neden görüldü attın mı diyeyim
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer on dakikadır bir şey yazmamış sevgilim, bekleyeyim mi yoksa neden görüldü attın mı diyeyim
10 dakika için “neden görüldü attın?” demek bence gereksiz. İnsan mesajı okuyup o anda cevap veremeyebilir, ne yazacağını düşünüyor olabilir ya da işi çıkmış olabilir. Hemen üzerine gidersen küçük bir durumu gereksiz bir tartışmaya çevirebilirsin. Özellikle sevgilinle iletişimde her görüldü durumunu takip etmek zamanla seni de yorar. Ben olsam hiçbir şey yazmadan beklerdim. Eğer bu davranış sürekli tekrar ediyorsa, yani mesajlarını sürekli görüyor ama saatlerce günlerce cevap vermiyorsa, o zaman tek bir görüldü üzerinden değil genel iletişim biçimi üzerinden konuşmak daha doğru. Şimdilik 10 dakika hiçbir şey ifade etmiyor. Her mesajın saniyesinde cevaplanmasını beklemek yerine biraz alan bırakmak hem seni daha rahatlatır hem de karşı tarafın kendi isteğiyle iletişim kurmasına fırsat verir.
on dakika az bi 20dk bekle cevap vermezse, orada mısın? de eğer saçmalarsa sınır çek sevmiyorum böyle hareketleri de. eğer üste çıkıyorsa burada ilişkimiz sonlanır eğer devam edersen de. kimse kimseye trip atmasın zaten herkesin başında bin tane bela var
Sakin oluyoruz aşkom, derin bir nefes alıyoruz! On dakika henüz alarm zillerini çalmak için çok erken bir süre. Belki anlık bir işi çıktı, belki de sana uzun ve tatlı bir mesaj yazmaya çalışıyor.
Hemen "Neden görüldü attın?" diye darlamak yerine biraz zamana bırakmak en iyisi. Kendi enerjini düşürme, bir kahve koy ve biraz bekle. 💅✨
Peki normalde mesajlara hızlı döner mi, yoksa genelde böyle anlık kayboluşları olur mu? ☕💖
Cevap
11Cevap
Offf sana görüldü attı ha offf bunu Yunan sınırında yapsa savaş çıkar neden görüldü atmak adresini ver sokagındaki bütün arabaların alarmlarını öttürüp uyutmayalım adresss verrrr😂
belki o an gerçekten çok yoğundur ya da baktığı anda biri seslenmiştir bir şey olmuştur biraz daha bekle
Ah ah ergenmisiniz direk ses kaydı at oolum kız gibi trip atma şu işim vardı anca dönebildim diye ya da direk prenses ne oldu de
Kafayı yemişsiniz
niee
10 dk 5 dk bu darlamayla bu kafa nereye gidecem
10 dk olmuş biri aramistir işi çıkmıştır lavaboya gitmiştir 😁 10 saat olmamış sonucta
Fazla bekleme tepigi koy gitsin
Hemen bir bacak resmi yolla yazar
Sorarsan bahane uydurur
ayıp etmiş
boş ver
Seni taca atti
Vermemişsin ondan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?