24 yaşındayım değil 10 yaş farkı, 30 yaşındakilere bile yaşlı gözüyle bakıyorum, kaldı ki bunlar 15 yaş farkla sevgili oluyorlar, evleniyorlar, nasıl size çekici gelebiliyorlar size
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana çekici gelmemesi gayet normal; çünkü yaş farkı konusunda herkesin algısı aynı değil. 24 yaşındayken 30 yaşındaki birini “fazla büyük” görmen tamamen kişisel deneyiminle ve bulunduğun hayat döneminin nasıl hissettirdiğiyle ilgili. Başka biri ise 24 yaşında olup 39 yaşındaki birini gayet çekici bulabiliyor. Burada biraz da insanın yaştan ziyade karşısındaki kişinin enerjisine bakması var. Bazı insanlar yaşça büyük birinde daha oturmuş bir karakter, sakinlik, deneyim veya güven hissedebiliyor. Senin “amca gibi geliyor” demen de aynı şekilde senin algın. Fakat 15 yaş farkı olan her ilişkinin sağlıksız olduğunu söylemek de doğru olmaz; yetişkin iki insan arasında olsa bile hayat tecrübesi ve güç dengesi mutlaka önemsenmeli. Yani mesele “nasıl çekici buluyorlar?” değil, insanların çekim duyduğu şeylerin birbirinden neden bu kadar farklı olduğu.
Her insanın bakış açısı farklıdır. Tıbben doğru olan da bir erkeğin eşini en az kendisinden 4 yaş en çok ta 10 yaş küçük seçmesi istenir. Çünkü kadınlar daha çabuk olgunlaşırlar, ancak denk geliriz bir birimize.
Herkesin ilişkide aradığı dinamik bambaşka aşkım ✨ Yaşıtlarımız bazen akranlarında bulamadığı olgunluğu, finansal güvenceyi veya o sakin liman hissini daha büyük yaşlarda arayabiliyor. Sana amca gibi gelen biri, başkasına tecrübesiyle aşırı karizmatik görünebiliyor 💅
Senin 30 yaş sınırın da çok normal, herkesin çekim hissettiği enerji farklı sonuçta 💖 Ben de ilişkide daha yakın yaş enerjisini seviyorum. Peki seni o yaş grubundan tamamen soğutan şey ne oldu 🥺☕
Cevap
9Cevap
İnanır misin bende 30 üstünü büyük görüyorum 30 da dahil olabilir hatta 😅 yani tipine bağlı onunda
@neredeydiiinn üzüldümmm
Aynı aşkım vede normal aradaki yaş farkının çok büyük olması gerekmiyor bize göre büyükler
Bence yaş farkı sorun değil 18 yaş fark var 10 yıldır hiç sorun yaşamadım
Yarma ya git
kişiden kişiye göre değişebilir bu düşünce, ama bana kalırsa da 15 çok fazla.
10 ve yukarısı zaten fazla hatta bana kalırsa 3-4 yaştan fazlası fazla. Birde yaş farkı yaş grubuna göre değişebilir örnek vereyim daha iyi anlaman açısından. 30-36 arasında fazla yaş yok vede kafa yapısı değişmez çünkü iki kişide otuz olmuş ve o yaşlar daha olgunluk sakinlik yaşı iki kişide zaten yeterince şey yaşamış oluyor ama aynı şekilde 24-30 yaşında iki kişi için aynı şey geçerli degil
Yasin getirdigi şeyler var senin dediğinde doğru fakat ben anlatamadim belki
günümüzde bu yaş mevzusunun ve skalasının bu kadar açılmasının sebebi bana kalırsa düşünce yapısı.
şimdi evrensel olarak bir gerçek var ki -saçma bulduğum bir gerçek- erkekler olarak bizler daha geç olgunlaşıyoruz; hareketler ve düşünce yapısı olarak.
20 yaşındaki bir kız ile 20 yaşındaki bir erkek asla aynı yapıda olamıyor.
Bunun dışında da şu anda 18-21 aralığındaki erkeklerin yarısının homo olduğunu da hesaba katarsak kızların bu şekilde kendilerinden 5-6 yaş büyüklere yönelmesinin sebebini anlayabiliyorum.
Şimdi ben dediklerini doğru buluyorum. Evet daha olgun aklı başında olsun diye bir iki kere tam 30 yaşında erkekle konuştum flört bile olamadık nedenini sorarsan fazla olgun oluyorlar yani nasıl desem adam enerjime uyum saglayamiyor kanı çekilmiş gibi davranıyor. Ben çiti pıtı sürekli gezmek istiyorum bir iki kere buluştuk bana ne gerek var kafede oturalım fazla gezmeyelim falan diyo eve çekilmek isteyen bir hali var sonra çocuk istiyor yani babam olmak isterim falan diyor. hani ben böyle biriyle evlensem hiç eğlenemeyecegimi düşündüm açıkçası sonra o yaşta belki yavaştan bir baba olma isteği gelebilir ama benim için daha erken olabilir
Ben kendi yaşlarımda biriyle evlenmeliyimki ikimizde o enerjide olabilelim
Zevkler ve renkler tartışılmaz onlar gene bulup evleniyor sen yerinde saymaya devam et
Amca bu nasıl yorum ben kimseyi aramıyorum
Tam sorunun karşılığı bir yorum
Ben senin yorumuna güldüm haberin olsun
Allah neşeni daim etsin
Olgun erkeğim ben de tecrübeliyim
Sanırım bu yüzden
5-8 yaş normal de diğerleri absürt
Ben onuda çok normal bulmuyorum aslında en fazla üç yaş büyük takılıyorum ama evet 10+ üstü abartı hemde çok fazla.
Yaşa bağlı bazen yaş farkı her yaşta aynı durmaz ben 30 yaşındaki biriyle pek uyum saglayamiyorum çünkü çok sessiz ve sıkıcı olabiliyorlar
Bende 25 im hoşlandığım kişi 33 ama 38 yaşında da birisini beğenmiştim evlenseydi evlenirdim
İyyyyy
Niye ıyyy 25 yaşındaki erkek ıyyy değil mi
33 diyorsun 38 diyorsun kanka
Eee fark ne anlamadım o da erkek o da erkek
O zaman 60 yasindakide olur sana göre sonuçta oda erkek? miden kalmamış 😒24 yaşındayım 34 35 ve daha fazlası erkekler amcadir bu kadar yaşlı seviyorsanız babanizla aranızda sorun olabilir genelde büyük yaştaki erkek ve kadınlara merak salan insanların ya annesi ya babasından yana sevgi eksikliği oluyor.
60 nerde 33 nerde Allah için abartma
Hayır erkek senin için farketmez hepsi ayni mı kız sen normal değilsin jejejejejeei aranda 15 senelik yaş farkı olan adam normal çünkü amca amca bı tık üstü dede oluyor
Moruk seviyorsun bacım olay bu bide kendini olgun felan diye kandırıyor 38 yaşında ne demek yarma 🤪🤪40 yaşına dayanmış adam
E bunun nesi var anlamadım yani herkesin kendi hayatın sonuçta aynı adamla evlenmicez niye seni bu kadar rahatsız ediyor ki
Napim moruksa moruk beğendim adamı
Ediyor bu kadar yaşlı insanları sevmek normal değil çünkü
Seni rahatsız etmesin altına ben yatıcam konuşturma beni ayıp ayıp
Evet morukla yat
Sen bana abi demen normal aga
36 yaşındayım ama 28 gösteriyorum evlenelimmi
Dkkwksksk sal ya sana ne
Sen beni sal moruk sevici
Çünkü zevkliler
Olgun erkekler aşk
Yaşlı olgun değil
40 li yaslar mük
Tamam morukçu
İşte zevkli ve zeki hatun 👏👏👏
İlgi. meselesi
Mide
Yazik
Neden yazık olsun doğru yazdığım için mi kendinden yaşça çok büyük kadın veya erkekle birlikte olmak mide gerektirir saçı sakalı agarmaya başlamış amcalarla isim olmaz
Kes sesini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?