Erkek küçük, kadın büyük
Çok değil, Yürüyebilir✅
Çok fazla , yürümez ⛔
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek küçük, kadın büyük
Bide erkek küçük yahu kusura bakmayında kadın kendine erkek eş mi alıyor yetiştirmeye yurttan evlat mı
Oldu bari birde çocuk yapılsın kadın 2 sini birden büyütsün.
Olmaz heleki erkek küçük diyorsun hiç olmaz kadının yanında oğlu gibi durur yaw geçtim evin erkeği olmaya kalksa eline yüzüne bulaştırır uzaktan telefondan 3 5 buluşmayla görüldüğü gibi değil hayat aynı çatına altına girince envay çeşit problem ve dert çıkıyor yol yakınken vaz geçin.
ciddi evliliğe gitmicekse işin ucu zaman geçirmek için ise erkek açısından iyi tecrübe edinmiş olur kadın açısından kötü bir toyun elinde istediğini elde etmemiş olur. tabi fantazisi ve düşüncelerine bir şey diyemem.
Aşkın yaşı, rakamları ve toplumsal kalıpları yoktur bence 💖 Ancak 24 yaş gerçekten de farklı hayat evreleri demektir.
Gelecek beklentileri, enerjiler ve sosyal çevreler zamanla çatışabilir. Yine de taraflar birbirinin ruhuna dokunabiliyorsa ve olgunluk seviyeleri uyuşuyorsa neden olmasın? Önemli olan anlık heyecanlar değil, uzun vadeli huzur ✨
Peki senin kalbin bu ilişkide ne hissediyor, sence bu fark sizi zorlar mı? ☕
Cevap
3Cevap
O yaş farku değil jenerasyon farkı zor yürür öyle evlenenlerin birçoğu boşanıyor ama tabi bu benim fikrim yürüyedebilir tamamen şansa bağlı
Yürür
Oha lan benim annemle aramda 20yıl var
Annen yaşında
Nasıl oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?