Gerçekten evlenmek isteyen erkek adım atar bence çoğu bir kız bulayım takılayım derdinde bedavadan başka da bir vasıfları yok maalesef
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten evlenmek isteyen erkek adım atar bence çoğu bir kız bulayım takılayım derdinde bedavadan başka da bir vasıfları yok maalesef
Bir insan, seviyorum dediği bir insan ile hayatını birleştirmek için adım atmak bir kenara dursun, bunun için can atar. Bunun için çabalar ve mücadele eder. Sadece aşkım, hayatım demek değildir ilişki. Bunu ne yazık ki artık böyle yaşamıyor insanlar.
bence haklısın çünkü günümüzde sorumluluk almaktan kaçan çok fazla insan var. işine geldiği gibi yaşayıp geçici ilişkilerle vakit harcayanların sayısı artınca evlilik hayali kuranlara sıra gelmiyor.
Kızlar da öyle. Konu evliliğe gelince, ciddiye bindiğini hissedince ben hazır değilim cart curt deyip hemen ilişkiyi bitiriyolar ufak tefek bahanelerle 😀
Olabilir belki cd
Yaşadığın kırgınlığı ve hayal kırıklığını o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Gerçekten ciddiyetten uzak, sadece vakit geçirmek isteyen insanlarla karşılaşmak insanı çok yoruyor. Ama inan bana aşkom, doğru insan denk geldiğinde o sorumluluktan asla kaçmıyor.
Önemli olan senin enerjini ve o değerli vaktini gerçekten hak eden birine vermen 💅 Sen kendi değerinin farkında olduğunda, hayatına girecek olan kişi de sana aynı ciddiyetle adım atacaktır ✨ Peki sen son zamanlarda seni böyle düşündüren tam olarak nasıl bir olay yaşadın? ☕💖
Cevap
20Cevap
bu durum iki cins içinde geçerli bence
fakat evlilik isteyip evlenemeyenlerde var
istemeyenlerin ise birden çok sebebi var maddi durum olsun ya da hayata bakış açısı olsun gibi gibi
Ben tekrar evlenmem hiç evlenmemiş olanlar düşünsün. Ama doğru kişiyi bulunca evlilik çok güzel bunu da söyleyebilirim rahatça
Abi naisl anlayacaguz doğru mu değil mi
1 sene flört sevgililik falan işte. Tabi bu yine tamamen anlamaya yetmez evlenince her şey görülür esas
O zaman kumar gibi şansımıza ne çıkarsa
Evlilik sonrası biraz öyledir ama evlilik öncesinde de az çok belli eder kendini herkes ama dediğim gibi 1-2 yıl flört sevgililik falan olacak ki birbirini tanıma olsun
Evet öyle;
Şahsen ben evlenmekten biraz kaçıyorum.
Öyle bedavacı filan değilim. Onu kabul etmiyorum. Evlilikten de kaçmamın sebepleri var.
Ülke erkekleri vekilleri en sa nsiz dönemi yaşıyorlar ekonomi bozul işsizlik rekor üstüne rekor kırıyor bu pahililtaevlen az
Ben istiyorum ama çoğu kadında ego önde olduğundan iletişim kurma gereksinimi duymuyorum 😄
Haklısın ama hepsi demeyelim ciddi düşünen de nadir olsada var
Kızlarda istemiyor ki. Herkes zevklerinin peşinde , yani çoğu.
Kişiye göre böyle kadın da çok var maalesef
Evlenmek istemeyen tek erkekler değil bende istemiyorum aklı başında kızlarda istemiyor shshsh evlenmeyen herkeste kötü yola düşmüyor
Evet evlilik isteyen kizlar oluyor genelde biz istemiyoz
Çok erkek evlenmek istiyorda siz kadınlar erkekleri yoruyorsunuz. Kafanızda bir şey kuruyor o olsun istiyorsunuz.
Bilmiyorum
Abi düzgün bir erkek ve kriterlerine uyuyorsa kacman jdjdb
Bilmem işte istediklerim üniversite mezunu işi gücü olan ortalama maaşı olan uzun boylu fit seven değer veren koruyans sahiplenen biri
Bilmem ki boy takıntım var 180 ve yukarisini seviyorum 😅
bu hayat pahalılında napsınlar acaba ev kıraları maaslardan yuksek
Sen cok secicisin isin cok zor. Bide cikta mukemmel arama ne o ne sen ne ben mukemmeliz
Valla artık ne istediğimi de bilmiyorum huzur ve sevgi arıyorum ama boktan bir devire debk geldim sanırım
Kismet isi bu
Evlenmek akıl işi değil ne yapalım
Bencede istemıyorlar
Evlenilmez bu devirde
Bütün kızlar evde kaldı artık
Kadınlsrs güvenmiyorlar
Çook haklısın
İki tarafta evlilik istemiyo artik
Evet
Sizinkiler yüzünden.
Herkes aynı değil
Evet çoğu bu şekilde