Güncellemeler
19 gü
Soruyu beğenin lütfen 🙏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıskanırım sevdiğim hayatımdaki kadını tabikide
Karşı cinsten arkadaşı olabilir mi iş arkadaşı falan
Olamaz iş arkadaşı da olamaz işini yapar gelir samimiyet falan olamaz
Kıskanırım belli ederim beni o duruma düşürmeye devam ederse yatırır s! kherim ondan kaynaklı kıskanclıklarda affetmem beni delirtmesin khkkgkr
Karşı cinsten arkadaşı olabilir mi
Bu olur mu sadece ardakaşlık ve uzun süre arkadaşlarsa
Kıskanırım ama belli etmem filan bdbdhjjj
Hayır. Kabul etmem.
Soruyu da beğenir misin SS seçilsin
Diyelim ki var önceden yıllardır arkadaşlardı zaten. Onunla oturup sohbet edebilir mi rahatça
Kıskanırım da fazla belli etmem
Hayır
Var diyelim sen sevgili olmadan önceki yıllarda. Onunla oturup sohbet edebilir mi rahatça
Ya ben ya o
O
😂😂
Seven kıskanır
Olabilir
Arkadaşıyla oturup sohbet edebilir mi rahatça
Yapabilir mi
kıskanırım
Ve soruyu beğenir misin SS seçilsin 🙏
olamaz tabiki
Var diyelim sen sevgili olmadan önceki yıllarda
Onunla oturup rahatça sohbet edebilir mi
mesafe koyması şart
Mesela dans edebilir mi arkadaşıyla (senin olduğun yerde ve dans dışında bir sonuç olmayacaksa)
edemez
Çok değil
Karşı cinsten arkadaşı olabilir mi (iş arkadaşı falan)
Yokkk
Ama öncesinde varsa mesela uzun yıllar sadece arkadaş olduğu biri varsa onunla oturup sohbet edebilir mi rahatça
Benim yanımda olabilir
Anladım senin yanında olması daha iyi çünkü herşeyi görmüş oluyorsun ve aldatma falan olmadığını görmüş oluyorsun değil mi
O şekilde mi
Yok ya , azıcık
Olamaz. Ağzımızin tadı bozulmasın.
Öncesinde varsa yıllarca arkadaş olduğu
O zaman Okey mi
Yani, sadece bı işleri düştüğü zaman konusuyorlarsa, yılda bir falan problem olmaz. Ama yüzyüze görüşme , buluşma falan asla kabul edemem.
Arkadaşıyla oturup sohbet edebilir mi rahatça (sohbet sadece ve sende ordaysan
Edemez, gözüm seyirir, elim ayağım titrer, gözüm döner. Mazallah
😂
Şu soruyla ilgili ne düşünüyorsun düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Soruda yazarsan sevinirim
"Suçun yaşı değil bedeli olur" ifadesi doğru mu? ↗
Tıklıyorum gitmiyor soruya
burada yazabilirsn
Evet , kesinlikle yerinde bir ifade. Aklı başında olan herkes , dogruyla yanlısı ayırt edebilir. Bu yaş 10 da olsa 80 de olsa 🤷🏻.
Rahatça yazabilirsin sonra istersen silerim 👍
Peki teröristin yaşı olmaz ifadesine de katılır mısın
Ve sence 10 yaşında bile olsa örgüte üye ise silah tutabiliyorsa oda diğerleri gibi midir ve öldürülmeli midir acınmadan yaralı falan alınmadan
Suçun yaşı değil bedeli olur , dedik. 10 yaşında diye affedemeyiz ama bedeli biraz hafifleyebilir. Profesyonellerle görüşülür, rehabilite oluyorsa bı kaç ayda iyileşme var ve kararında mahcupsa olabilir. Müebbet vs verilebilir. Ama değilse o da ölsün. Kanı bozuk demek. 14 yaş ve üzeri için ama yetişkin cezaları verilmeli.
Bahsettiğim şey operasyon sırasında olay yerinde oda diğerleri gibi silah tutuyorsa öldürülmeli mi. Ve böyle bir yetki olmalı mı. Mesela sen polis olsan ve öldürme yetkisi olsa öyle örgüt militanlarını o zaman yaşa bakmadan acımadan operasyon ve çatışma gibi durumlarda eline geçeni yaralı falan bırakmadan öldürür müydün memnuniyetle @neredeydiiinn
Ben ölduremem . Ama silahlı kuvvetlerine öyle bir yetki verilmeli. Yani öldürme zorunluluğu vermesin ama öldürebilirsiniz desinler. Yaşına bakmadan.
Anladım peki şöyle sorayım başka bir polis arkadaşın eline geçeni acımadan zevkle öldürse yaşı 10 olsa bile yaşına bakmadan. Sen destekler miydin (yapan sen olmayacaksın)
Ve sen neden öldüremezsin
Yani desteklemem de ama neden öyle yaptın da demem. Evet, acinmayi haketmiyorlar ama ben kıyamam, yani vatanımı da çok seviyorum ama çocuk ya ben kıyamazdim. Başkası yapsın 🤷🏻
Peki çocuk değilse mesela 14 ve ergenlik çağına girmişse? ya da 18 yaşında ise? ya da hangisi sence ve o zaman öldürür müydün gönül rahatlığıyla acımadan
İkinci sorum operasyonu yöneten olsan yaşı kaç olursa olsun öldürme serbestliği verir miydin polislere "yaşına bakmadan isteğe bağlı hepsini öldürebilirsiniz" der miydin sonuçta yukarda dediğin gibi affedilmez bedeli olur diye
Serbestlik verirdim ama ben 30 yaş ustune anca kiyardim 🤷🏻🥲. Ben ölduremem, beni öldursunler. Yani o derece ben zarar verebilen biri değilim maalesef ki.
Yuh artık. Bende bu konuda vicdanlı yım ama meşru müdafaa denen şey var. Yaşı kaç olursa olsun seni öldürmesini engellemek için tabiki ölümcül güç kullanabilirsin. Bu keyfi öldürme olmaz çünkü başka çare olmaz hayatın için
Sen sivrisinek te mi öldürmezsin 🤣
Sadece sivrisinek ve hamam böceği öldürebilirim bu kadar fazla türeyen bı ırk olmasalar onları da öldürmezdim. Ruh sağlığım için mecbur 🤷🏻
Mesela şöyle düşün bir operasyon yaptınız hücre evine. Her yaştan militan var. 8 -9 yaşında olan da var 15 üstü 18 üstü hatta 30 ve üstü olan da. Şöyle bir taktik vardı önceden eve gaz salındı hepsi uyutuldu (artık hiçbir şekilde silahla karşılık veremeyecekler uyutuldular tamamen güvendesiniz ve rahatsınız 👍 ) eve girip hangilerini acımadan zevkle öldürürdün ve diğer polisler " yaşa bakmadan hepsini öldürmek istiyorum" dese öldürebilirsin istediğini der miydin
Ben polis olmak istemiyorum 😭
Neden ki (sorulara cevapların ne. Sonra bende bazı şeyler söylemek istiyorum unutmazsam)
Ben korkuyorum ya kimseyi öldüremem nerden bulastim buna 😂
🤦🤦🤦
Rahatça yazabilirsin sonra istersen silerim. Ayrıca korkacak bir şey olmayacak yazdığım gibi hepsi uyutulmuş olacak
O şekilde düşün. Cevapların ne soruya @neredeydiiinn
Elimi kestim geçen gün pansuman a kadar 2 kere bayıldım. Sence ben kimseyi bayiltabilir miyim?
Geçmiş olsun
Ama 30 ve üzerini öldürebilirim ve diğerlerini öldürmek için serbest bırakırım demiştin. Öyle militanları özelinde bunu yapar mıydın
Sen niye bu kadar ilgilisin bu konuya onu anlamadım ben
Ya canım güzel kardeşim benim cevap vermek istiyor musun istemiyor musun ya
İstemiyorum teşekkürler
Olsa evet kıskanırım
Ve soruyu beğenir misin SS seçilsin
Olamaz ne benim ne de onun (o kim onu da bilmiyorum ahahahah)
😂😂
Hahahahha