Galeride çalışan çocuktan hoşlanıyorum, yayınına tekrar girersem gurursuz mu olur yoksa adım atmalı mıyım?

Ya ben bu arabamı alırken onun canlı yayınına gidip sormuştum şu arabadan var mı diye, ilk o zaman başladı hoşlantı. Konuşma tarzı falan çok hoşuma gitti yani öyle böyle hoşlantı değil baya. Her gün giriyordum yayına, tıklıyordum like atıyordum, her seferinde de teşekkür ederdi. Yani aramızda başka bi bağ, çekim var gibi. O benim 4-5 kez hikayelerime yanıt verdi ama ben cevap vermiyordum, çabalamasını istiyordum ama yayınına giriyordum hep. İşte bi anda soğuk yapmaya başladı. Sonra neden beğenmiyorsun falan dedi, ben de zaten yapınca da görülmüyoruz ki dedim. Sonra hikayeme yazdı ki yazdıklarıma bi bak, görülmeyen sen misin yoksa ben miyim diye. İşte sonra bu benim marka arabadan birkaç tane vardı galeride, onlar da satılmış. Ben arabalar nereye gitti? diye sorduğumda “İyi şeyler hatırlatmıyordu, ben de gönderdim gitti.” dedi. Soğuk bir şekilde. Ben de kırıldım ve artık girmiyorum ne de profiline bakmıyorum. 2 gün önce hikayemi beğenmiş ve hâlâ takip ediyor. 10 günden fazladır her gün profilimi görüntülüyor 3-4 kez. Ama yazmak, çabalamak yok. Ben şimdi yayınına girsem gurursuz gibi görünürüm, değil mi

Galeride çalışan çocuktan hoşlanıyorum, yayınına tekrar girersem gurursuz mu olur yoksa adım atmalı mıyım?