Başka kadınların peşindeler, her şeyi alıyorlar bana tatiller, şunlar bunlar vaat edip 1500 TL bir şey istedim diye kaçıyorlar benden
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başka kadınların peşindeler, her şeyi alıyorlar bana tatiller, şunlar bunlar vaat edip 1500 TL bir şey istedim diye kaçıyorlar benden
Kocasından istemez, sanaldaki erkeklerden para isterler, vermeyeni de cimrilikle suçlarlar,
Sosyal medyayı aktif kullanan bir erkeğe bir haftada sen gibi kaç teklif geliyor biliyor musun?
Yer mi Anadolu çocuğu bu desiseleri..
Sevgilim
Aslında 1.500₺ alabilirler çok ta alınamayacak para değil ama erkeklerin haklı olduğu 1 bakış açısı var kızların erkekleri kullandığını düşünüyor olabilirler o konuda haklılar yine de alabilir miş 1.500₺
Tatlım, sorun kesinlikle sende değil, karşındaki kişilerin vizyonsuzluğunda! Büyük vaatler verip minicik bir istekte kaçan erkekler, maalesef sadece lafta şov yapmayı seven tipler.
Seni hak eden biri, verdiğin değeri gözünden anlar ve sana hiçbir şeyi çok görmez. Kendine değer ver ve çıtanı asla düşürme!
Sence de bu tarz tutarsız insanları hayatından tamamen silip atma vaktin gelmedi mi? ✨💖💅
Cevap
13Cevap
Para avcısı bir karı olduğunu düşünüyorlar.
O zamn kendileri ne
vajina avcısı.
Eee başka kadınlara yagdırıyoör ama
Kadın da penis ister para konu dışıdır. Bu para göz olmak demektir.
Ne alaka illa koca diye öldükmü
Erkekte karı diye ölmüyor ki eğlenceli bir gece geçirsin yeter. Bak su kısmı inatla işinize geldiği gibi algılıyorsunuz. Bir insanın kazancı kendisini bağlar. Bunu seni etkilemek için kullanabilir. Etkileniyorsan zaten basit düşük ıqlu bir insansındır. Lakin birisinden vajina karşılığı para istemek pffff. Genelevlerde bunlardan onlarca var zaten. Bahsettiğin şey eğer sevgilin ise ve belli bir samimiyet ouştuysa sorun olmamalı. Ama bir flortten onun teklifi olmakszın maddi bir beklentiye giriyorsan kendisini ghenelevde pazarlık yapıyor gibi hisseder kişi...
hadi ordan o zaön
Neden ki ayip etmisler kim yaptiysa
Evt
Çıkar ilişkisine çevirmen lazım
Başka kıza bunu gapmıyolar
Bununla ilgili soru paylaştım çıkar ilişkisi en mantıklısı bunun için
Hadi ya.. Karşılığını mı vermedin acaba
Kendin kazan kendin al.
ucuzmus yaa neden kactilar
Ehehehe iyi iyi
Hemen istersen kaçar
Kim?