Din mutluluk veriyorsa neden sevgilisi olanlar mutlu, benim gibi harama dikkat edenler yalnız?
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer haramda dünyevi bir mutluluk olabilir ama yine de günahtır, haram mutluluk getirsede uzun vadede bireysel ve toplumsal olarak can sıkıntısı üzüntü olarak geri döner.
Yalnızlık hissinin seni yıpratmasını çok iyi anlıyorum ama olaya bir de şu pencereden bakalım ✨ Şu an yaşadığın şey bir mahrumiyet değil, tamamen doğru zamanı bekleme süreci 💖 Dışarıdan mutlu görünen her ilişkinin arkasında gerçekten huzur olup olmadığını bilemeyiz, vitrinlere çok takılmamak lazım 💅 Sen kendi değerlerine sahip çıkarak aslında en güzel ve en temiz sevgiyi hak ediyorsun. Doğru insanla karşılaştığında bu bekleyişe değdiğini göreceksin. Sence gerçek huzur anlık heveslerde mi yoksa içsel kalitede mi? ☕
Cevap
13Cevap
Haramlık zevkler anlık mutluluklar doğurur evet ama sonrasında pismanlıklar getirir ve zehir eder o kuş kadar tadılan mutlulukları da.
emin misin sevgilisi olanların mutlu olduğuna? mutlularsa ayrılmalar neden var? neden çok çok azı evlilik ile sonuçlanıyor?
Biz evlenmeden birileriyle beraber olamayız, evlenmekte zorlaştığı için böyle oluyor.
Din garanti dünyevi mutluluk vadetmiyor ki
O çizgiyi anlamalısın işte Allaha yönel ondan başkasını isteme
Allaha yoneldıkce hıcbır bok olmadıgnı fark ettım
Bu işi her bünye kaldıramaz zaten
Bende severek evlenip yuvamı kurup öyle yalayayım istiyorum ama bir türlü nasip kısmet olmadı 🥹🥹
Demek ki getirmiyor o zaman. Kendini kandırıyordur.
Yalnızlıkta mutluluk var. Sahte insnalardansa
Dine bakarsak kimse evlenemez ya da bu tarz şeyler olmaz bende muhafazakarım ama düşüncelerim açık
Din min yalan bunlar masal hepsi
nefsin artık seviş diyor :)
Yasak olmayan hiçbir şeyin tadı yok çünkü.
Din insanlari kandiri cunku
Kime ve neye göre yalnız kalıyor
Dikkat ettiğin için
Çünkü herkes haramzadeee
Senin sevgilin var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?