Erkekler sevgilisiyle öpüşüp oynaşırken bakir olan erkekler mi kendini tutar yoksa bakir olmayanlar mı, yoksa da bunlar fark etmeksizin gerçekten seven erkekler mi dokunmaya kıyamaz.
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler sevgilisiyle öpüşüp oynaşırken bakir olan erkekler mi kendini tutar yoksa bakir olmayanlar mı, yoksa da bunlar fark etmeksizin gerçekten seven erkekler mi dokunmaya kıyamaz.
Dünyanın en aptalca şeyi bu. Seven neden kıyamasın mq yerinde deliriyorum şunu gördükçe. Öpmek sevişmek birine kıymak mı siz kurban mısınız? Yaşamak istemiyorsan oraya getirmezsin konuyu. İstiyorsan insanları test etmez, açıkca yaşarsın
Bakir erkek tâbi ki. Sevgilisini gerçekten seviyorsa evlilik öncesi onu incitmek istemez. Kaba erkek ya da dediğin gibi bakir olmayan erkek hiçbir şey düşünmez, fırsat bu fırsat deyip anı yaşar, bencil olur bence, seni düşünmez.
Bu konu tamamen tecrübeden ziyade kalple alakalı bir durum benceee ✨ Bakirlik sadece deneyim eksikliği getirebilir ama gerçekten seven bir erkeğin o hassas duruşu bambaşka! 💖
Gerçekten seven erkek, arzularına yenik düşmek yerine karşısındaki kadının sınırlarına ve konforuna sonsuz saygı duyar. Dokunmaya kıyamamak tam olarak o derin sevgiyle ve tutkuyla alakalı bir şey 💅 Bakir olsun ya da olmasın, kalbiyle seven adam kendini kontrol etmeyi çok iyi bilir ☕
Senin hayatındaki kişi bu anlarda sana nasıl yaklaşıyor peki, bu soruyu sorduran bir deneyim yaşadın mııı? 🥺
Cevap
14Cevap
Merhaba. Gerçekten bakir erkek-bakire kadın match'i mi yakaladınız? Cinsellik düşünüyorsanız 2 tarafın da rızası gerekir. Onun rızası yoksa cinsellik yaşamayın.
Evet ikimizinde bence ilk sevgilisi benim intten konuştupum oldu sadece 4,5 ay çıktım hiç buluşmadım, onun haricinde gerçkte hiç sevgilim olmadı, onunda 5 sene intte sevgilisi olmuş hiç buluşmadım diyor 17den 21e kdar çıkmışlar sadece online ama gerçekt ehiç olmadı diyor ben de sevdiğim için inanıyorum inanmaktan başka napıcam
Öpüşürken ellerin mahrem yerlerde olması heyecan veriri. Terslenmeyeceğimi bildiğim zaman bunu yaparım ama kadın kendini daha çok tutar bu durumda :) keşke o da tutmasa hayat bayram olsa :)
Ben poposunu ellledim yalan yok vurdum sıktım ama cinsel şekilde değil şakayla karışık başka bi yerine dokunmadım evlenmeden birlilte olmam ama onun bi haraketi beni düşündürdü ben yatakta otururken benim ona verdiğim tokayı aldı dedi gel saçınıı toplayalım ben oturuyorum o da kalktı ayağı suratımı göbrğiyle şeyi arasına dayadı saçımı topluyo ben de saçımı toplu görmek istio diye düşündüm sonra dedim ki ilerdeki kız çocuğumuza pratik mi yapıosun aşkım dedim sonra hıı aynen dedi toplamaya çalıştı sonra saçımı toplayamadı bıraktı bında kötülük sezmeli miyim
Ne yapmaya çalıştığını anladıysan ve kafanı bilerek oraya koyduysa kötü :)
O bastırdı ilk o an anlayamadım bana saçını topla nasıl yakışıyor mu görim diyodu hep ben de o an hem saçımı toplu görmel hem de evlilik düşünüp hep konultuştupumuz için ilerdeki kızımıza prsrik yapıodur belki diye düşündüm ama kafamı oraya yakın bastıropdu bi yandan sonradan o gidince düşündüm başka bi anlamda yapmış mıdır diye ama sonuöta hiç ellemeye çalılmadı bence sadece saçıöı toplu görmekte istemiş olabilir di mi
Bence kötü niyetle değil yoksa sertleşirdi anlardın
Ama oraya değil oraya yakın bölgrye bastırdı bence de ya kötü değildir niyeti
Değildir
İkiside tutmaz oraya kadar ne rmek verip gelmiş ordan dönülür mü
Ney
İkiside kendini tutamaz.
Eğer sevgilim de istiyorsa yaparım ama istemiyorsa istemediği bir şey için zorlamam 😊
Seven erkek dokunmaya kiyamaz tabi oda cok ister ama sevdigi icin vicdani el vermez
Sevgilim yanıma geldi uzak mesafe yalan yok oynaştık öyle cinsel değilde tutukulu öpüştük yani ama onşar arağmen böyle çok hızlı nefes alıp veriyordu aşırı hızlı ama hiç mahrem yerlerime dokunmaya çalışmadı
Yok 4,5 kere buluştuk
Konuşuyoruz ama gerçekte yaşmicamıza söz verdik ben uzaktan konulurken de oramı buramı açmıyorum o da istemiyor
Ama o uzakta bana gösterdi ve kendini de tatmin etti bende başkasına yapmak istemesin bana yapsım sadece diye izin verdim
Ama ben açmak istemiyorum
Ayağımı ayağımın altını falan öptü kaç kere zorla ben çok utandım aşkım yapma utanıyorum dedim ama o hiç tiksinmedi
Ben lendim ayaklardan çok hoşlanan biri değilim de kendi ayağım dahil
Nasıl onun üstünde
Onun üstünde mi yapim
Kendini tutan olmaz kızım o hikayelere inanma
Niye ki
Niyesi var mı aç kedinin ciğer önünde beklediği nerde görülmüş
Yani tecrübeli mi
Bakır okul sevgilisi olan erkek tutar kesin
Bakir tutar yani
Bakir olupta sevgilisi olan erkek tutar demek istemiştim
Alakası yok dediklerin ile
Ney o zmana
Nefis var ateş barut misali ben şahsen kendimi tutmamam ayarı vermeye başlamıştım bile o durumda
Nasış yani
G el anlatim merak ediyorsan
Hiç biri ile alskası yok
Ney o zaman
Saygısı olan insan
Bende dokunmaya kıyamazdım ama aşk öyle değil evleneceğin kadına dokunmak aşkını hissettirmek lazım
Sevgilim yanıma geldi uzak mesafe yalan yok oynaştık öyle cinsel değilde tutukulu öpüştük yani ama onşar arağmen böyle çok hızlı nefes alıp veriyordu aşırı hızlı ama hiç mahrem yerlerime dokunmaya çalışmadı
Kızarsın diye dokunmamıştır nasıl bir afetsin çocuğun nefesini kesmişsin
Ben poposunu ellledim yalan yok vurdum sıktım ama cinsel şekilde değil şakayla karışık başka bi yerine dokunmadım evlenmeden birlilte olmam ama onun bi haraketi beni düşündürdü ben yatakta otururken benim ona verdiğim tokayı aldı dedi gel saçınıı toplayalım ben oturuyorum o da kalktı ayağı suratımı göbrğiyle şeyi arasına dayadı saçımı topluyo ben de saçımı toplu görmek istio diye düşündüm sonra dedim ki ilerdeki kız çocuğumuza pratik mi yapıosun aşkım dedim sonra hıı aynen dedi toplamaya çalıştı sonra saçımı toplayamadı bıraktı bında kötülük sezmeli miyim
Direkt istemiş seninle yapmak için yaşlarınız kaç
Ben 25 o 24
Hmm kendinden küçük mü seviyorsun öyle mi denk geldi
Öyle denk geldi ya yaşıt sayılırız 1 yaş sadece
Hmm mutlu ol umarım evlilik düşünüyor musunuz yakın zamanda
Gerçekten seven erkek
az az şeyler normall
Ama odada yanlızdık istese ellerdi mesele maç izledik birlilte kolunda uyudum hiç dokunmadı etmedi ya bi elinde telefon diper kolu zaten bende hiç dokunmadı sence gerçekten seviyor mu
Evet yüzümü bastırdı saçımı toplarken
Orasıyla göbrk ortası
Ederdim gene havayı bpzmazdım ama şakayla karışık yapma etme diyip istemediğimi belli ederdim
Hayır o benim ilk sevgilim hiçbir şekilde kimseyle bi şey yapmadım zaten babasız büyüdüm erkke arkadşalarımda olmadı üniversiteye de online covidte gittim sonrada çalışmadım ve evden dışarı çıkmadım daha ailevi problemler vardı onlarla uğraştım biraz ondan maalesef yapamadım sevfgili keşke lisede yapsaydım ama lisede de arakdaşlarım babalarının biri okulun eski kurucusu diğeri de okulun avukatının kzıydı o yüzden bende onlarla arkadaştım ve testtürlülerdi onlarında erkeklerle pek alakası yoktu bende erkeklere yanaşmaya çekinen biriyim yani yanaşmam pek
Seven erkek
Ayrılırsın diye korkmuşta olabilir
Evet öylemyaparım zaten mahrem yerlerime dokunöasına izin vermem ki. tabikide aramozda sevgi aşk tutku var ama hayvan değiliz ki insan kendiaini tutabilmeli bence ben evlenmeden istemiyorum birliktelik
Seven erkek daha çok öpmek dokunmak ister
Heyecanlanmiş, nabzı yükselmiş 😊
O an sertlik hissettin mi?
Tam oraya değil orta bi yere bastırdı ama aşırı değil bence kötü değildir ya niyeti sonuçta ellebilirdi uyudum onun yanında maç izlioduk beraber kolund auyuyakalmışım bi kolu bende diğerinde telefonu tutuodu o an da istese bi şey yapardı bence
Ama hep sürekli ben yanındayken aşırı hızlı nefes aşıp veriodu ben öptüğümde benim saçımı ellediğinde falan sarıldığında sıkı sılı sarılıodu böyle bastıea bastıea dudağımdan öpüodu
Değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?