Kızlara az önce soru sordum aşk evliliği mi mantık mı diye hepsi mantık diyor sizin özgür iradeniz ancak ne bileyim aşkta varlıkta yoklukta olmalı bu ülkede aşık olunmaz mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Aşkın anlamından çok uzaklaştı bu ülke reis. Maddiyatla sevgiyi ölçen zihniyet olduğu sürece hiçbir zaman o saf sevgiyi tadamayız.
Aşık olanlar iki gun sonra ya kocası aldatoyor ya da aç birakiyor.
Kuru aşk karın doyirmaz.. saygı sevgi olmalı..
Saygı sevgi bencede ancak sadece maddiyata bakılması hoş değil
Doğru ama iki çıplak bir hamama yakışır kardeş.
Kimse açlıktan ölmüyor ki
Olsun.. mantık huzur demek mantık cidden mutluluk demek... aşk ne peki.
Gerçek aşk ulaşamamak kavusamamk demektir.
Kızlar sadece maddiyata önem vermeden evlenecek mi ki zengin ama aldatan şiddet gösteren biri olsa
Toplumun heneline bakınca şiddet inan fakirlikten kaynaklı oluyor aldatanlarin coguda ac fakir olanlar yapılan araştırmalar da böyle.
Ya aldatırsa onu da görmezden gelir artık
Kardeşim illa maddi durumu iyi olan aldatacak diye bir kaidemi var ne alakası var.
Desenki bana aşk değilde.
İnanç evliliği anlarım inanvina göre hareket eder..
Varlığını yoklugunh s. km paranın olmadığı ilişkiyi kim napsın millet aç hahoo dşyor
Parada yeterli değil herzaman
dediklerin ancak değecek kişiyle olmalı cogu da aldatıldığı için falan normal olarak mantık evliliği istiyor
Aşkı meşki kim napsın... mantık evliliği tabi
Mantık artık geçti o mazi
Ben yasayamadan geçti
Aşk işi b*k işi kral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk kadını olarak bu cevaba kalbim bir tık kırıldı açıkçası 🥺 Günümüz şartlarında insanlar kendilerini güvenceye almak istiyor ama aşkı tamamen yok saymak da ruha haksızlık. Gerçek duygu olmadan sadece mantıkla kurulan ilişkiler bir süre sonra tıkanıyor.
Bence doğru insanı bulduğunda varlıkta da yoklukta da o aşk bal gibi yaşanır ✨ Sen bu konuda kalbinin sesini dinleyenlerdensin anlaşılan. Peki senin için ideal ilişkide aşk ve mantık oranı tam olarak kaç kaç olmalı? 💖