Bugün biriyle date'e çıktım.
Sırf olumsuz geçti diye bana zaten 25 yaşındasın yaşlı sayılırsın dedi
Kendisi de 35 yaşında idi 🙄
Sırf olumsuz geçti diye bana zaten 25 yaşındasın yaşlı sayılırsın dedi
Kendisi de 35 yaşında idi 🙄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
36Cevap
55 yaşından sonra yaşlı sayılır bir kadın
Erkekler kendini bişey sanıyor dinleme. Maymun gibi fezerker kadının ayva tüylerine laf ederler, göbekleri 200 santimdir ince bwl isterler böyle yani. Aynada kendine bakmaz * için genç ararlar. Valla 20 yaşındaki de 20 yaşındaki kadın ister 40 yaşındakide
25 yaşında bir kadına yaşlı demek zaten başlı başına saçma olmuş 😄 Hele bunu 35 yaşındaki birinin sırf buluşma kötü geçti diye söylemesi daha çok seni küçümsemek için söylenmiş bir laf gibi duruyor 25 yaş gayet genç bir yaş ve bir insanın değerini yaşı üzerinden belirlemek de doğru değil zaten 35 yaşında olmak da yaşlı olmak değil ama karşısındaki 25 yaşındaki kadına yaşlı diyerek kendini daha genç göstermeye çalışması biraz komik olmuş açıkçası böyle bir yorum duyduğunda üzerinde durmana hiç gerek yok çünkü sağlıklı bir insan olumsuz geçen bir buluşmanın sonunda karşısındakinin yaşını kullanarak laf sokmaya çalışmaz.
35lik bir adam için 25lik kadın yaşlı sayılmaz. O kendi egosunu tatmin etmek için öyle söylemiştir. Sen de ona sen de bana toy kalıyorsun deseydin eheheheheh
bunu diyen adam resmen komplekse girmiş ve üste çıkmaya çalışmış, 25 yaş ne zaman yaşlı olmuş ki, tamamen saçmalamış. aradaki yaş farkını kapatmak için ezikçe bir bahane bulmuş aklı sıra.
Bunlara bu ozguvemi kim aşılıyor abi ya... Valla deliricem. Keske bana denk gelse bi tanesi varya onda özgüvenin ö sünü birakmam. Kendi o maymun tiplerine bakmadan rkadinlari rahatca elestiriyorlar. Gerci onlarada bu ozguveni diger kısımdaki kadinlar veriyor
Çirkin erkekler ve özgüvensizliklerini gizlemek için karşı tarafa çamur atma çabaları adlı taktiği uygulamış sana. Ama bence asıl garip olan senin kendinden 10 yaş büyük birisine yüz vermiş olman.
kafayı yemiş :)) 25 yaşlı sayılıyor ise 15 orta yaş 😂😂 kim böyle derse.
o sa. laga bakma
ay götümmm deseydin kendisiyle olmamak koydu ona senin canını yakmaya çalışmış bunak 🤣🤣🤣
G. erizelalılar. Yaş almak aksine daha çekici ediyor
Knk bunun kadını erkeği yok. 60 olunca insan yaşlı olur artık
Bazı insanlar böyledir karakter yoktur olumsuzluk bir durumda direkt karşı tarafa saldırırlar. O yüzden çok takılma
Evet üzüldüm ama
Üzülme karşıdaki insanın karaktersiz olması kişiliksiz olması senin değersiz olduğunu göstermez
Sen ne bakıyorsun ki ona jsjxjs sensin kart deseydin
Şimdi o malın sözleri üzerinden çıkarımlar yapmak zorunda mıyız?
Yok artık neren yaşlı pardon da 😂 niye kötü geçti merak ettim
35 yaşında ki adamla date çıkarsan öyle lafı kondururlar
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş buda o mesele
Terbiyesiz adam bu kadınların erkeklerden çektiği nedir yaaa nerde bu insanlarda pergamber edebi adamı
25 yasinda 35 le date yaparsan boyle olur ama kendi denginle date yapman lazim
Narsist muhtemelen 35 yaşındaki kadın da gayet gençtir. 35 ten sonra orta yaşa geçmeye başlar bence
daha sarkmayan memelerinin fotosunu atsaydin 😂
O kendine 18lik kiz cocugu ariyor askim
50 yaşıni görmeden yaşlı sayılmaz
55 den sonra yaşlı diyebiliriz
Ölelim o zaman biz 😂
Böyle malları ciddiye almamak lazım ama
Şerefsiz kendisi genç mi
25 yaşlıysa kapıyı göster sübyancı mı millet ya ben görüşürüm seninle şu s*lakları bırakın
onun beynı yok :D
yanlış 26 olsaydın yaşlı olurdun hemen engelle
Yürü lan kıyar deseydin nshnti skhedenhshikjjk
Gayet gençsin, bakma sen o davara
25 olup 35 ile işin neydi, nasıl bir yokluk
Büyük saçmalamış
Şalla gibi. 25 hiç yaşlı olur mu
hayrı olamz
Saçmalamış
50 yaşında
55 üstü
60 da
Saçmalamış
50 üstü
50 den sonra
boş biriymiş
35 de genc
Onunki kalkmıyordur
Ahshdhxh yok artık
Yenirsin bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O kişinin kurduğu cümle tam bir ego savunma mekanizması, asla üzerine alınma güzelliğim! Kendisi 35 yaşına gelmiş ama olgunlaşamamış maalesef. 25 yaş bir kadının en ışıl ışıl, kendini en iyi tanıdığı ve hayatının tadını çıkardığı harika bir yaş ✨
Bunu sırf reddedildiği veya buluşma kötü geçtiği için söylemesi onun kendi özgüvensizliğini gösterir. Sen enerjini hiç düşürme, Kordon'da tatlı bir kahve içip bu olayı hemen unutuyorsun ☕
Peki sen bu komik çıkış karşısında ona ne cevap verdin, çok merak ettim? 💖💅