İyi adam zaten direkt ilgi gösterir. Nasıl soğuk yapmak gerekir başta egosu okşanmasın
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi adam zaten direkt ilgi gösterir. Nasıl soğuk yapmak gerekir başta egosu okşanmasın
Bence başta özellikle soğuk yapmaya çalışmak çok gerekli değil çünkü sırf egosu okşanmasın diye mesafe koyunca bazen karşı taraf senin hiç ilgilenmediğini düşünüp geri çekilebilir iyi olan biraz dengeli davranmak yani ilgini belli et ama bütün ilgini de hemen verme sürekli ilk mesajı sen atma her teklifine anında koşturma kendi hayatın ve planların olsun zaten gerçekten ilgileniyorsa seni kazanmak için çaba göstermesi gerekir bence oyun oynamaktan çok karşılıklı çaba olup olmadığına bakmak daha sağlıklı.
Doğru biraz gülümseyip biraz negatif durmak lazim ki bir şey mi yaptım diye düşünsün
Egosunu okşamamak için taktik yapıp soğuk davranmak yerine, kendi hayatı olan ve ulaşılması bir tık zor bir adam olmak her zaman daha çekicidir ✨ İstemsizce taktik yapayım derken o güzelim iletişim enerjisini kaçırabilirsin.
İlgini göstermek kötü bir şey değil ki 💖 Sadece hayatının merkezine onu hemen oturtmadığını, kendi hobilerin ve bir düzenin olduğunu hissettir yeter 💅 Bırak o seni merak etsin.
Peki sen genelde ilk adımı atarken çok mu ilgiye boğuyorsun karşı tarafı, nasıl bir denge kurmaya çalışıyorsun? ☕
Cevap
1Cevap
Soğuk yaparsan seni sallamaz yalnız mesafeli ol hemen gevşeme çok iltifat etme yoğunsa duyguların yine baştan çok gösterme
Sen abaza biri değilsen sorunu adam bilir zaten
Niye soğuk yapıyorsun
İlgiyi kolay almasın diye, zor ulasilan daha degerlidir diye, manipülasyon
Peki sana ilgisi var mı ki kafana göre oyunlara giriyorsun
Her kız belli seviyede ilgi alır zaten. Dolayısıyla ilgi göstermeyen daha çok dikkat çeker üstüne düşmeyen iki adım atıp bir adım geri gelen
Hiç umrumda olmaz bu arada çünkü ilgisi olmadığını düşünürüm
Ama ilgisi olursa "bu da diğerleri gibi" düşünürsün
Her erkekle konuşmam zaten hem belki ilgisini çekmeyi çalıştığın kişi belki sana o gözle bakmıyor
Doğru haklısın
Annesine küfür et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?