Bir erkek kız arkadaşını sosyal medyada paylaşmıyorsa onu sevmiyor mudur
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek kız arkadaşını sosyal medyada paylaşmıyorsa onu sevmiyor mudur
Bence hayır sosyal medyada paylaşmaması direkt sevmediği anlamına gelmez bazı insanlar özel hayatını paylaşmayı sevmiyor ya da ilişkisinin göz önünde olmasını istemiyor ama normalde aktif olarak her şeyini paylaşan biri sevgilisini özellikle saklıyorsa orada biraz düşünmek gerekir özellikle seni çevresinden de gizliyorsa ve ilişki konusunda net davranmıyorsa bu daha farklı bir durum olur bence önemli olan sosyal medyada paylaşması değil gerçek hayatta sana nasıl davrandığı seni hayatına dahil edip etmediği ve ilişkisinin arkasında durup durmadığı.
Bu düşünce çok ergence... Sosyal medyanın çok yaygın kullanılıyor olması yüzünden herkes sevgilisini sosyal medyada paylaşmak zorundaymış, bir sevgilisi olduğunu sosyal medyada duyurmak zorundaymış gibi bir algı oluştu. İş "beni niye sosyal medyada paylaşmıyorsun, yoksa beni sevmiyor musun?" diye hesap sormaya kadar geldi... Ona bakarsan ben instagram, facebook, Twitter vs. kullanmıyorum, o zaman ne olacak?
Sosyal medya paylaşımları aşkın tek ölçütü olamaz ama burada ince bir çizgi var ✨ Bazı erkekler ilişkilerini gözlerden uzak yaşayıp nazardan korumak isteyebilir. Bazen de sadece dijital dünyada aktif değildirler.
Yine de seni hayatının diğer alanlarında arkadaşlarıyla, ailesiyle tanıştırıyor ve varlığını hissettiriyorsa endişelenme 💖 Ama seninle ilgili her şeyi gizliyorsa durum değişir.
Peki senin sevgilin genel olarak sosyal medyayı aktif kullanan biri mi ☕💅
Cevap
9Cevap
erkek neden sevdiğini sosyal medyada reklam yapsın ki
Doğru olanı yapıyor. Değer verip sevdiğin kızı milletin gözüne sokmak için sevmiyorsun, kendin için seviyorsun sonuçta.
bence evet ya seni çok kıskanıyorum bu yüzden kimsenin görmesini istemediğim için paylaşmıyorum gibi bahanelerde çok komik geliyor bana
kendini paylaşıyor mu peki ya da arkadaşlarını ailesini
Hayır
Alakası olduğunu sanmıyorum. Bazıları çevresinden utandığı ve çekindiği için de paylaşmaz. Bazı adamlara göre sevgili paylaşmak doğru değil, genişlik gibi gelir
Belkide nazar değmesin diyedir
Kimseyle paylaşmak istemiyordur
Sal şu soruyu
Robot gibi her gün sorma
Git bizi sosyal medya hesabinda oaylas de sende
Bende paylaşmayı sevmem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?