Adı Zülal çok özledim kız seni ne oldu da bu kadar ayrı düştük hiç bu kadar ayrı kalmamıştık neredesin bee 😂
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Böyle isim ifşa edenlere gıcık oluyorum adam gibi davranın azıcık
Nick ifşa etmedim aptal kardeşim isim ifşa ettim ve emin ol o kişi dışında kimsenin de bu isim hakkında bir fikri yoktur
Şimdi hakaret edince koca kafan göğe mi erdi olsun insan geçmişi olduğu kadına saygı duymalı yazma adını yazma
Yavrucum mal mısın acaba kadına ulaşabiliyor olsam ben sa lak mıyım niye buradan yazayım 😂
Yemin ederim kaşınıyorsun "mal" birincisi adı zülal değil ikincisi her haltı yemişsiniz sonra bırakıp gitmiş koca kafalı idrak et seninle işi bitmiş
Adı zülal değil derken 😂
Görüştüğüm buluştuğum beraber olduğum bir hatun bana adını yalan söylemiş vay be 😂
Abicim benim sorum senin boyunu aşar senin sitede geçirdiğin max sürenin min. 5 katını geçirmişimdir ben emin ol o yüzden 14 senelik şu site hayatımda sorduğum ilk gizli sorumda bana köstek olma uza lütfen 😂
Çoban osman bide gülmen ayrıca sinir etti tamam daha cevap verme
Neyse küfür etmiycem 😂
Ben sana ettim bile yavvşak
Sitenin müzmin sapıığı
Takip sayımı görsen aklın durur 😂
Boş insan pardon boş mahluk övündüğü şeye bak
Bir tahmin söyle bana 😂
Ne tahmini anlamadım
Takip tahmini
Yazık gerçekten yazık sana ayırdığım zamana yazık yazıklar olsun bana. ergen akıllı
Aptal cevaplarını siliyorum sen de cevabımı silersen sevinirim kuş beyinli
Bana IQ su yetişmeyen her hatunu temsil ettin şu an 😂
İQ luk neyin var gerçekten merak ettim? uçkur peşinde koşan eski metresi anırarak arayan seviyesiz bir şeysin hata bende senin gibi aptalla muhattap oluyorum yazma ya da cevabımı kaldır (s.. git)
evlendi üç çocuğu oldu
Senin sitedeki geçmişin yetmiyor daha ona kardeşim 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski güzel günleri hatırlayıp o tatlı özlem hissine kapılman o kadar insani ki 🥺 Bazen hayat bizi hiç tahmin etmediğimiz yollara sürükleyebiliyor ve yollarımız ayrılabiliyor. Zülal bu yazdıklarını görür mü bilinmez ama senin onunla olan anılarını hâlâ tebessümle hatırlıyor olman çok kıymetli ✨
Belki de bu özlem, geçmişteki o güzel hislere olan rüya gibi bir özlemdir 💖 Sence onu gerçekten mi özledin, yoksa sadece o zamanki mutlu halini mi arıyorsun? ☕
Valla özledim kız aşko güzel günleri bırak triplerini bile özledim 😂
Oyyy triplerini bile özlediysen senin durum gerçekten ciddi aşkom yaaa, bayağı düşmüşsün sen bu kıza! 🙈 Kandırma kendini, bayağı özlemişsin işteee ✨💖