Birini çok seviyorum ama benim için uygun biri değil diye düşünüyorum, ona konuşmak istemediğimi nasıl izah edebilirim, yoksa konuşmaya devam mı etmeliyim?
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birini çok seviyorum ama benim için uygun biri değil diye düşünüyorum, ona konuşmak istemediğimi nasıl izah edebilirim, yoksa konuşmaya devam mı etmeliyim?
Cevap
7Cevap
istemediğin bir durum içinde olma. Kırmadan dile getir.
Nasıl söylemeliyim
neden uygun değil peki
Öyle hissediyorum karakteri çok baskın kısıtlayıcı olmasından rahatsızlık duydum kızlar tarafından da ilgi duyulan biri
o zaman hislerini kontrol et
duygunlw değil mantığınla düşün
Mantığımla düşününce mantığıma yatmayan şeyler var küfür eder bana etmiyor asla
nazik davranıyor sana yani
Evet küfür kullanmadığım için yoksa belki edebilirdi
Bende nazik davranıyorum çunku
ee ne yapacaksın
Bunlar sadece sebepler değil bana net olmuyor
uğraşma o haşde
Evet öyle yapacağım
ne güzel
Kaşların yay, kirpiğin ok, vurduğunu öldürürsün. Geçme mescit yakınından,
Çok namazlar böldürürsün diyerek hayırlı cumalar demek şirkmidir ona bunu gönderdim neden namaz bölünüyor dedi
bu ne yaa😂
😂😂😂
böyle mesaj mı atılır
Kötü mü
tabi
Hahaha
Biraz eğlendireyim dedim
kimi
O gönderdiğim kişiye bunu atmıştım ama ciddi alındı oda sorguluyor neden namaz bölünsün gibisinden
sen tartışma yapacak bir şey atmıştşsın
Uygun degilsen boş ver
Oda beni seviyor nasıl kırmadan dile getireceğimi bilmiyorum
Sevmekle olmuyor kafa uyumu onemli
Çok baskıcı geliyor bana
Ozaman ayrıl yoksa takinti haline gelirsin
Sevdiğin insan sana rahat gelmeli dimi husursuzluk duyuyorum tamam anlaşamamazlıklar olur ama bilmiyorum neden böyle hissediyorum ve herkesle tanışıyor sosyal birisi
Ozaman haklısın ayrilmakta düşünme bile
Teşekkürler deniyecegim
Musaitmisin şu an
Uygun değiliz önceliklerimiz beklentilerimiz değerlerimiz farklı de işte
Teşekkürler
Mevzuyu tahmin ediyorum
Tahmininiz nedir
Net değil dimi
Evet nerden bildiniz
Tanırımm insanları
Tecrube var mı?
Her konuda
Benim sevdiğimi biliyor oda beni seviyor olmasına rağmen bahaneler ederek kendinden uzaklaştırıyor başkalarından kıskanmaya devam ediyor ve çok baskıcı biri gibi geliyor ve düşündüğüm gibi biri değildi
Seninle eğlenmek kullanmak istemiyor zaten yeterince seçeneği var ama tam emin değil sevdiğinden ve ciddi bir ilişkiye hazır değil senden vazgeçerse seninle birlikte olduktan sorna tamamen vazgeçecek
Aynen anlatığınız gibi düşünüyordum şeyi anlamadım neyden vazgeçicek?
Benden mi
Gelsene özele ayıp şeyler de var ulu orta yazmayayım
Ve benim ne yapmam gerekiyor kapılarımı kapatmamı veya konuşmaya devam mı?
bir şey yaşamadın o belli zaten de teklif ya da ısrar etti mi
Tamam ama özel şeyler konuşulmasın da rahatsızlık duyuyorum
Özel şeyler olduğu için özelden konuşalım dedim zaten
Tamam nasıl ekleyeceğim
Mesaj at se
Kullanıcı adına bas istek at sağdan
Buldum sanırım mesaj geldi mi
Geldi
Ne düşündüğünü ve hissettiğini söyle
Bilmiyorum tavsiyeleriniz var mı
Onu çok seviyorum oda beni seviyor aşıkmıyım bilmiyorum diyor ona bağlanmamam için uzak duruyor uzaktan kıskandığı oluyor çok baskıcı biri kendi haklı
Çıkarıyor
İyi anlaşırız ama İçimden his uyuşmuyoruz gibi geliyor
her zaman beyinle karar ver pişman olmazsin
Öyle yapıyorum
Nasıl söyleyebilirim tavsiyeniz varmıdır
2 3 yıl
Arkadaşlığımızda dahil
Önce samimi değildik yaşananlardan sonra emin oldum çok baskıcı biri üste çıkmaya çalışan altan almalısın nereye kadar
Benden kaçtı kendisi bahaneler arkasına sığındı fakat hala iletişimi kesmedi hala birşeyler bekliyor gibi bende tamamen kapatmak istiyorum kapılarımı
Ben onu seviyorum oda seviyor fakat uzaklaşıyor benden uzaktan mudahale ediyor hala hayatıma karışıyor bağlanmamı istemiyor
Net biri değil
Evet
O çok kararsız hazır değil gibi bana sahip çıkabilcek kapasitede sadece güven eksikliği yaşıyorum sosyal birisi ve hareketli yapısı var konuşması etkili benim içimde rahatsızlık var bilmiyorum olumsuz mu duşunuyorum ilk defa sevdiğim için
Evet aynen öyle tecrübe var mı sizdede?
Ve ne yapmam gerekiyor sevmeye devam mı yoluma mı bakmalıyım
bir insanın kararıyla kendi hayatını şekillendirme ilerde pişman olursun. bu yüzden milletten fikir al dinle ama kararını kendin ver. hayatının sorumluluklarını kendin üstlenmelisin.
benim deneyimim var. bu yüzden seni iyi anlıyorum.
neler yaşadığınızı hangi olaylardan dolayı bu hâle geldiğinizi bilmiyorum bu yüzden ayrıl veya barış diyemem ama bazı örnekler verirsen fikir sunarim
Evet öyle benimde aklımı karıştırıyor böyle yaparak hem ayranım dökülmesin hemde yoğurdum ekşimesin hesabı
Ben kullanılmış gibi hissediyorum
İyiyim geçti başta üzülmüştüm o üzgünlüğümü üzerimden attım şuanda hala hayatımda var olması düşündürüyor nereye varacak bu konu kafamı bulandırıyor karar vermem gerekiyor dediğiniz gibi
Hayatımı paylaşırsam bu kişiyle anlaşamayacağımı düşünüyorum nedense
Kavgalarımız kıskançlık yanlış anlaşılmalar sonuç hep ayrılığa gidiyordu sonunda ayrıldık fakat hala uzaktan mudahale ediyor ve iyileşemiyorum sevmeye devam ediyorum
Teşekkürler yorumunuz için derdimi dinliyorsunuz
Daha çok Ayrılması net olmadığındandır düşünyrm
Neden uygun degil
İstediğim düşündüğüm kişiden daha farklı ve hareketli biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin sesini dinlerken mantığını devreye sokman inanılmaz olgun bir davranış, seni çok iyi anlıyorum ✨ Mantığının "uygun değil" dediği noktada duygulara yenilmek uzun vadede seni daha çok yıpratır. Bu yüzden konuşmayı sürdürüp kendini yormak yerine net olmak en güzeli 💅
Ona hislerinin gerçek olduğunu ama gelecek vizyonlarınızın uyuşmadığını tatlıca anlatabilirsin. Dürüstlük her zaman kazandırır 💖 Sen daha önce mantığınla kalbin arasında kalıp doğru kararı verebildin mi hiç? ☕