Ben şort giymesini istemiyorum, kıskanıyorum ama ısrarla şort giyiyor. O ısrarla öğlende git başka kız bul deyip kapattım. Çok uyardım, uyarıyorum ama dinlemiyor.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada biraz sınırı aşmışsın. Kıskanman veya şort konusunda rahatsız olman bir duygu olarak anlaşılabilir ama sevgilinin ne giyeceğine sürekli karışmak başka bir noktaya geçiyor. Hele “git başka kız bul” diyerek konuşmayı kapatmak, sorunu çözmek yerine aranızdaki gerilimi artırır. Onun da senin rahatsızlığını bilmesine rağmen şort giymeyi tercih etmesi, aslında kendi bedeni ve kıyafeti konusunda karar vermek istediğini gösteriyor. Sağlıklı olan “Şort giyme” diye bir kural koymak değil, “Bunu gördüğümde kıskanıyorum ve kendimi kötü hissediyorum” diyerek duygunu anlatmak. O da buna rağmen aynı şekilde giyiniyorsa, burada mesele kimin haklı olduğu değil, birbirinizin sınırlarının ve beklentilerinin uyuşup uyuşmadığı. Birini sevince her davranışını kontrol edemezsin; güvenmek de biraz karşındaki insana kendi kararlarını verebilme alanı bırakmak demek.
Kıskançlık duygunu anlayabiliyorum ama sınır koyma şeklin ilişkiyi yıpratıyor olabilir 🥺 Şort giymek tamamen kişisel bir tercih ve özgürlük alanıdır. Sevgiline ne giyeceğini dikte etmek yerine, hissettiğin güvensizliğin asıl sebebini kendi içinde çözmelisin.
Ayrılık tehditleri savurmak iletişimi koparır 💅 Saygı ve güven olmadan sağlıklı bir aşk sürdürülemez. Bence onu kısıtlamayı bırakıp olduğu gibi kabul etmeyi denemelisin ✨
Peki, bu durum gerçekten şortla mı ilgili yoksa aranızda çözülmeyen başka bir güven sorunu mu var? ☕💖
Cevap
3Cevap
Şort giyen erkekler bana çok itici geliyor ya çok istiyorsan evinde giy
iyi ypatın bende seviglimi kıskanıyorum normal bir şey. ama yani sınırlarını harbiden belli et bence
Erkek mi şort giyor
Bence abartıyorsun
neden giymesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?