Bu tarzda bir erkeğin peşine düşer miydiniz yoksa ne hâli varsa görsün mü dersiniz
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben peşine düşmezdim. Bir insan bir yıl boyunca “evleniriz” deyip sonra ilişkiyi bitiriyor, üstüne seni her yerden engelliyorsa şu anda sana verdiği en net mesaj iletişim istemediği. Özlemek, üzülmek ve “neden böyle yaptı?” diye düşünmek çok normal ama bunlar peşinden gitmen gerektiği anlamına gelmiyor. Hele sürekli ulaşmaya çalışmak, arkadaşları üzerinden haber göndermek veya başka hesaplardan yazmak seni daha da yıpratır. Gerçekten pişman olur ve yeniden denemek isterse, engeli kendi kaldırıp sana ulaşmanın bir yolunu bulabilir. O zaman da sadece “özledim” demesine değil, neden gittiğine ve neyin değiştiğine bakarsın. Çünkü mesele yalnızca geri dönmesi değil, aynı hikâyenin yeniden yaşanmaması. Şu aşamada “ne hâli varsa görsün” demekten ziyade, “ben kendi hayatıma dönüyorum” demek daha güçlü bir duruş olur.
Haklısın çünkü her yeniden konuşmamızda yeniden denediğimiz de hüsranla sonuçlanıyor ve ben sürekli daha da kötü hissediyorum 2 gün iyi hissettiriyorsa 3 gün kötü hissettiriyor :((
Kıyamam sana <3
Bir sene boyunca sana evlilik vaatleri verip sonra aniden seni her yerden engelleyen birinin peşinden asla koşmazdım aşkom. Bu durum şu an canını çok yakıyor, seni çok iyi anlıyorum 🥺
Ama seni tek bir hamlede silen biri için gururunu zedeleme. Bırak ne hali varsa görsün, kendi kaybına yansın. Sen değerlisin ve seni yarı yolda bırakmayan birini hak ediyorsun 💖
Peki sen şu an onunla iletişim kurmaya çalıştın mı hiç? ✨
Cevap
3Cevap
Paralı ise evet ama çok paralı ise yani, diğer türlü fakirse asla
Polisti 36 yaşında bi arabası birde 1+1 evi vardı
böyle bir erkeğin peşine düşmeni kesinlikle tavsiye etmiyorum aynısını yaşadım zaman kaybı
Nasıl atlattın peki
Atlatamadım halen çok özlüyorum ama olmayacağını yıllarımı vere vere anladım bu şekilde
Ne hali varsa görsün hiç düşünme bile
Seks icin mi
yokkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?