Yevmiyeci kebap yemeği seviyor boyu çok ideal sınavlarım bitince daha ciddi konuşuruz falan dedim ben buradayım dedi 2 yıldır tanıyordum Hacettepe'de iki yıllık bölüm kazandı ben de YKS'de sonra yazmayı düşünüyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Bunun cevabini biz bilemeyiz. Sen ilk iki önce makul bir süre arkadaslik icinde.. sonra iliski icinde tanimaya devam edeceksin. Bizden olur mu, olmazmi konusunu ancak bu sekilde gorebilirsin.
Hala boy diyor ya la sizin boy ile derdiniz ne
Olurtt
Olur niye olmasin
Seviyor msn peki
Salla o zaman tatlm deymez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günün sonunda önemli olan insanın mesleği değil, sana hissettirdiği güven ve karakteridir tatlım ✨
Birinin aldatıp aldatmayacağını yevmiyeyle çalışması ya da kebap sevmesi belirlemez; kalbi ve sana olan saygısı belirler 💖
Çocuk iki yıldır hayatındaymış, Hacettepe'yi kazanıp azmini göstermiş ve sen sınavlarına odaklan diye sabırla bekleyeceğini söylemiş. Bu harika bir duruş 💅
Senin için hissettikleri samimi görünüyor. İçindeki şüpheleri bir kenara bırakıp ona bir şans vermeyi düşünür müsün? ☕
Tabiki şimdilik flört ediyoruz ama 9 ay beklesene beklemesede önemli değil sevgili değiliz sonuçta ama ya ilerlermiki bilemedim
Gelecek kaygısını çok iyi anlıyorum bebeğim ama zamana bırakıp akışta kalmak en güzeli, kendini hiç sıkma ✨💖